Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Próbka traski do ściągnięcia :)

<< < (9/25) > >>

OlO_EU:
no wojtek nadodrzanka jest cool doslownie ile rayz do ciebie jezdzilem zastanawialem sie co jest tam gdize pospiech nie jedzie :) ale jestem pod ogromnym wrazeniem

zbych:
Po wszystkich wprowadzonych powyzej zmianach i radach kolegów mnie taz udało sie uruchomic traskę!!!
Najpierw w220204.. po wyrzuceni SM-42 trasa sie odpaliła!
Przekopiowałem wiec pliki scenery do  160704.. i tez sie uruchamia!
No coz wytrwałosć nagrodzona..
Pozdrawiam....

wojtazz:

--- Cytat: "zbych" ---Po wszystkich wprowadzonych powyzej zmianach i radach kolegów mnie taz udało sie uruchomic traskę!!!
Najpierw w220204.. po wyrzuceni SM-42 trasa sie odpaliła!
Przekopiowałem wiec pliki scenery do  160704.. i tez sie uruchamia!
No coz wytrwałosć nagrodzona..
Pozdrawiam....
--- Koniec cytatu ---

To moze ktos rzuci jakiegos update`a juz teraz jak doprowadziliscie trase do stanu uzywalnosci "ogolnej" :) A swoja droga symek to dziwny program, kazdy ma co innego i jak masz szczescie to Ci pojdzie a jak nie to coz... ;) No ale chyba warto sie czasem pomeczyc, zeby potem sobie pojezdzic :)

uetam:

--- Cytuj ---
-to ze brakuje jakichs slupow trakcji to praktycznie wina niejakiego Mareczka, ktory udostepnil autorowi jakies nieoficjalne produkcje ;))))))
--- Koniec cytatu ---

Hehe :-)

--- Cytuj ----autor konczyl trakcje elektryczna czy cos takiego w Technikum Kolejowym w Szczecinie i chcial, zeby trakcja na 140km/h wygladala realistycznie a wyszlo to co wyszlo... :)
--- Koniec cytatu ---

No ok, ale ten zygzaczek to troche za duzy jest... No i odciagi sa nawet na liniach z szlakowa 160 :]

--- Cytuj ----oczywiscie wzial pod uwage wszystkie uwagi i w mozliwie najkrotszym czasie splodzi moze jakiegos Update`a
--- Koniec cytatu ---

Byloby milo :-)

--- Cytuj ---- zachecony pochlebnymi opiniami o Nadodrzance rozwaza wznowienie prac nad trasa :)
--- Koniec cytatu ---

Nadodrzanka gora :] Tylko przydalby sie odcinek do Sg jakikolwiek...

wojtazz:
Nadodrzanka gora :] Tylko przydalby sie odcinek do Sg jakikolwiek...[/quote]

Akurat z Nadodrzanki do SG to moze byc tylko jeden odcinek :) Bo stamtad gdzie obecnie trasa sie zaczyna to faktycznie sa dwie trasy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej