Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Próbka traski do ściągnięcia :)
OlO_EU:
no wojtek nadodrzanka jest cool doslownie ile rayz do ciebie jezdzilem zastanawialem sie co jest tam gdize pospiech nie jedzie :) ale jestem pod ogromnym wrazeniem
zbych:
Po wszystkich wprowadzonych powyzej zmianach i radach kolegów mnie taz udało sie uruchomic traskę!!!
Najpierw w220204.. po wyrzuceni SM-42 trasa sie odpaliła!
Przekopiowałem wiec pliki scenery do 160704.. i tez sie uruchamia!
No coz wytrwałosć nagrodzona..
Pozdrawiam....
wojtazz:
--- Cytat: "zbych" ---Po wszystkich wprowadzonych powyzej zmianach i radach kolegów mnie taz udało sie uruchomic traskę!!!
Najpierw w220204.. po wyrzuceni SM-42 trasa sie odpaliła!
Przekopiowałem wiec pliki scenery do 160704.. i tez sie uruchamia!
No coz wytrwałosć nagrodzona..
Pozdrawiam....
--- Koniec cytatu ---
To moze ktos rzuci jakiegos update`a juz teraz jak doprowadziliscie trase do stanu uzywalnosci "ogolnej" :) A swoja droga symek to dziwny program, kazdy ma co innego i jak masz szczescie to Ci pojdzie a jak nie to coz... ;) No ale chyba warto sie czasem pomeczyc, zeby potem sobie pojezdzic :)
uetam:
--- Cytuj ---
-to ze brakuje jakichs slupow trakcji to praktycznie wina niejakiego Mareczka, ktory udostepnil autorowi jakies nieoficjalne produkcje ;))))))
--- Koniec cytatu ---
Hehe :-)
--- Cytuj ----autor konczyl trakcje elektryczna czy cos takiego w Technikum Kolejowym w Szczecinie i chcial, zeby trakcja na 140km/h wygladala realistycznie a wyszlo to co wyszlo... :)
--- Koniec cytatu ---
No ok, ale ten zygzaczek to troche za duzy jest... No i odciagi sa nawet na liniach z szlakowa 160 :]
--- Cytuj ----oczywiscie wzial pod uwage wszystkie uwagi i w mozliwie najkrotszym czasie splodzi moze jakiegos Update`a
--- Koniec cytatu ---
Byloby milo :-)
--- Cytuj ---- zachecony pochlebnymi opiniami o Nadodrzance rozwaza wznowienie prac nad trasa :)
--- Koniec cytatu ---
Nadodrzanka gora :] Tylko przydalby sie odcinek do Sg jakikolwiek...
wojtazz:
Nadodrzanka gora :] Tylko przydalby sie odcinek do Sg jakikolwiek...[/quote]
Akurat z Nadodrzanki do SG to moze byc tylko jeden odcinek :) Bo stamtad gdzie obecnie trasa sie zaczyna to faktycznie sa dwie trasy :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej