Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Zakłamywanie (na niekorzyść) obrazu najnowszych wersji Symulatora.

<< < (2/4) > >>

Hubertnator23:
Chcesz konstruktywną krytykę? Proszę bardzo:

- Film nie prezentuje paczki 20.04+, (zgaduje że jakąś opublikowaną 5 lat temu)
- Opis "Aktualizacja EW54 do wersji maszyny EU07 20.04+" wprowadza użytkownika w błąd.
- Autor usuwa niewygodne dla niego komentarze
- Kabina wygląda jak kabinka EN57, tylko że też z bardzo starej paczki.
- Hamulec chyba nie odwzorowuje zachowanie hamulca Westinghouse. Ale mogę być w błędzie
- A, i jeszcze niska jakość filmu. 480p + maxtexturesize chyba na 512/1024.

I w pewnym stopniu jestem po środku. Autor filmu promuje treści MaSzyny, które nie były w ostatnich paczkach, mówiąc że to MaSzyna 20.04+. Ale szanujmy prace innych. Jeżeli EW54 był w paczce lata temu, to szanujmy że ktoś poświęcił czasu na robienie go. Łatwiej skrytykować niż zrobić. Chyba że autor filmu rozpowszechnia te rzeczy bez zgody autorów - tzn. z zamkniętych działów, nigdy nie trafiło do paczki, itp. To wtedy inna sprawa.

fuji8:
Blokada zwolniona, rozpoczynamy losowanie afery. Strach pomyslec co by bylo gdyby pokazal eu04/eu20 z paczki. A tak na powaznie, jest tyle filmikow i live'ow, ze szary kowalski, bez problemu znajdzie i zauwazy nowosci znajdujace sie w paczce.

Hubertnator23:
A, i tak przy okazji ten EW54 jest na 9. pozycji. Na pierwszej poradniki jak uruchomić siódemkę, elfa, byka, instalacja itp.
Popatrzmy na to, co dobrego ludzie robią, a nie to, co ten jeden użytkownik sobie zrobił.

wacek12321:
Moim skromnym zdaniem, osoba która to publikuje niech sobie publikuje tego typu filmy każdy ma prawo do tego ale wystarczy, że zmieni tytuł czy opis filmu. Nie atakujmy osoby w internecie. Wiadomo jak się na takich mówi: Kozak w necie piz## w świecie. Wystarczy napisać na maila czy gdzieś indziej prośbę o dopisanie w tytule czy w opisie, że model jest przystosowany do 20.04+ ale nie znajduje się w oficjalnej paczce ponieważ nie spełnia standardów na rok 2020. Proste? Proste.
Pozdrawiam

Miłosz Dorsz:

--- Cytat: matek123 w 08 Czerwca 2020, 08:35:57 ---A nazywanie czyjejkolwiek pracy "odchodami" uważam mocno nie na miejscu. I się zastanów czy byłoby miło jak za 10 lat ktoś Twoje modele wagonów nazwie odchodami.

--- Koniec cytatu ---
Może mnie wtedy troszeczkę poniosło, jak zobaczyłem kolejny syfiasty na dziś dzień model, podpisywany jako paczka 20.04+, ale tak właśnie przez bardzo wiele osób te modele są nazywane, albo nawet dużo gorzej. Nie, nie obraził bym się za te 10 lat, bo wiem co to postęp technologiczny i wiem że niektóre rzeczy będzie można wykonać znacznie lepiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej