Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Trasa w góry na Mazury

<< < (14/16) > >>

kruger:

--- Cytat: "Krzysiek626" ---Kurczę jak ja lubię SN61.
Czy to jeszcze gdzieś jeździ?
--- Koniec cytatu ---

Niestety, tylko jako pociag specjalny na (jakies) zamowienie. Przyznam ze nie widzialem w zyciu Ganza na chodzie, jedynie jako zlom w Koscierzynie. Z checia bym chcial go zobaczyc/sie przejechac, niestety do Szczecina mi nie po drodze ;/

eu07_304:

--- Cytat: "tokarekdawid" ---Wielu userów napisało jakie są błędy, Ty spróbuj te błędy wyeliminować.
--- Koniec cytatu ---

A czy to moja wina, że komuś abnormale wyskakują?!
A poza tym czepiajta się @Urala bo yto on robił większość (80%)

TruckeR:

--- Cytat: "Krzysiek626" ---Czy to jeszcze gdzieś jeździ?
--- Koniec cytatu ---

Tak, SN61-168 jeździ w okolicach Krakowa (Chabówka i te sprawy), ja widziałem go w lok. kraków Płaszów w świetnym stanie. Ani kropki rdzy.. Poza tym symkowy SN61-183 (tak naprawdę to SN61-189) jeździ (a przynajmniej jeździł) w Szczecinie. W Kościerzynie są trzy "eksponaty" (2xSN61, 1xSR61), które sprawiaja wrażenie, jakby miały lada chwila iśc pod palnik.. Całe pomalowane, szyby i reflektory porozbijane, wszędzie rdza. Płakać się chce.

uetam:

--- Cytat: "EU7_304" ---
--- Cytat: "tokarekdawid" ---Wielu userów napisało jakie są błędy, Ty spróbuj te błędy wyeliminować.
--- Koniec cytatu ---

A czy to moja wina, że komuś abnormale wyskakują?!
A poza tym czepiajta się @Urala bo yto on robił większość (80%)
--- Koniec cytatu ---

Nie, to moja wina, że trasa którą Ty zrobiłeś koledze nie działa. Naprawdę przepraszam, nie chciałem, wybaczcie mi.

Piotrek:

--- Cytat: "Mateu" ---Nie, to moja wina, że trasa którą Ty zrobiłeś koledze nie działa. Naprawdę przepraszam, nie chciałem, wybaczcie mi.
--- Koniec cytatu ---

Wybaczamy :]

A tak na serio: dlaczego, gdy zamiast SM03 wstawię SM42, to przy wczytywaniu sypie się na teksturach Ty2 :) ???

Tylko na tej scenerii tak się dzieje.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej