Mam , taki problem z tą traską: po wykonaniu już manewrów ganzem i wyjechaniu z Warczawy do Białej Podpaski po dojechaniu do wokolice najbliższego jeziora (przy wskaźniku W16) wysypuje mi się symulator po prostu mi się zawiesza , i pozstaje tylko mi użycie przycisku reset. Chąc uruchomić ponownie jakąś misje w scenerii Mazury niestety już nie idzie bo podczas ładowania wywala. Aby uruchomić misje w tej sceneri musze od nowa zainstalowac wszytkie pliki tej trasy , ale niestety nadal tam wywala. Aby upewnić się że nie wywala to przez jakis samochód, chciałem oglądnąć traskę wykorzystując "latanie po trasie", nie stety do latując do miejsca wymienionego wyżej pozostało mi uzycie przycisku reset. nie wiem co jest grane , jeśli ktoś wie co się dzieje niech da znać .
Dodano po 8 minutach:
wkradła się mała nie ścisłość: tam gdzie napisałem "Aby uruchomić misje w tej sceneri musze od nowa zainstalowac wszytkie pliki tej trasy , ale niestety nadal tam wywala." chodziło mi oto że tam nadal wywala czyli po dojechaniu do tego okreslonego miejsca ganzem. za nie ścisłość przepraszam
Pozdrawiam