Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

WLAB

(1/3) > >>

Marcin Czapnik (Techniks):
Wagony sypialne mają w rzeczywistości wyższy dach niż zwykłe 1, 2 klasy i kuszetki. http://www.kolej.pl/~cole/wagony/img/wlabd.jpg Osoby, które mają możliwości, umiejętności, czas i chęci mogły by pomyśleć o wprowadzeniu tego do MaSzyny :) Odpowiedzi typu "to bierz się do roboty", "masz okazję się wykazać" proszę sobie odpuścić.

Kozi:
juz dużo wcześniej pisałem o tym Kakishowi :) mówił, że sie tym zajmie :)

PS. niekture 2 tez maja taki wysoki dach

|andy|:

--- Cytat: "Kozi" ---juz dużo wcześniej pisałem o tym Kakishowi :) mówił, że sie tym zajmie :)

PS. niektóre 2 tez maja taki wysoki dach
--- Koniec cytatu ---

Dwójki z wysokim damchem mają też niżej końcówki. Oznaczenie tych wagonów to chyba Bdnu (i odpowiednio Adnu dla klasy pierwszej)..

Marcin Czapnik (Techniks):

--- Cytat: "Kozi" ---
PS. niekture 2 tez maja taki wysoki dach
--- Koniec cytatu ---

Fakt, ale myślę, że nie warto się aż tak rozdrabniać bo mógłby potem wyjść z tego mały bur... bałagan (która tekstura do którego modelu) ;)

KURS90:

--- Cytat: "Kozi" ---
Dwójki z wysokim damchem mają też niżej końcówki. Oznaczenie tych wagonów to chyba Bdnu (i odpowiednio Adnu dla klasy pierwszej)..
--- Koniec cytatu ---

Bdnu i Adnu w odróżnieniu od Bdu i Adu mają ogrzewanie nawiewowe, i nie ma to nic wspólnego z konstrukcją pudła. Zrobiłbym te modele, ale teraz na warsztacie mam trasę i tarczę przejazdową

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej