Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
SN61 textures pack
TruckeR:
No, całkiem ciekawe. Szkoda tylko, zę prawdziwy SN61-86 dalej rdzewieje za płotem w Kościerzynie; teraz jest trochę pografittowany i ma porozbijane reflektory ;( Niedługo będę miał najnowsze zdjęcia z Kościerzyny, to zapodam.. Czasem aż szkoda patrzeć ;(
eu07_304:
EPOKA!!! To nie GaduGadu!!!
A poza tym.
Ma ktoś jescze jakieś komentarze?
--- Cytuj ---Szkoda tylko, zę prawdziwy SN61-86 dalej rdzewieje za płotem w Kościerzynie; teraz jest trochę pografittowany i ma porozbijane reflektory
--- Koniec cytatu ---
Wiem widziałem. Jeszcze jest 549 też w podobnym stanie. Nawet wstyd się przyznać, ale się rozpłakałem patrząc na te zdezelowane przez (...) SN61.
Aha, jak coś, to 138 może również służyć za 549.
TruckeR:
Wogóle na niektóre eksponaty aż szkoda patrzeć.. Ty2-666, jakieś SM03, SP30 w kiepskim stanie, tak samo przeżarta Pu29.. Przydałby się im remont.
Bartek:
Ostatnio tam byłem i mam zdjęcie z boku SP47, może być na teksturę jakby był ktoś chętny do zrobienia (ja nie umiem). Poza tym standardowe zdjęcia parowozów, może i mam SN61, ale musiałbym sprawdzić.
OczeQ:
--- Cytat: "Bartek" --- mam zdjęcie z boku SP47, może być na teksturę jakby był ktoś chętny do zrobienia (ja nie umiem)
--- Koniec cytatu ---
a masz model SP47???
ZTCW to textura do nałożenia na model SU46 się nie nadaje, bo SP47 była/jest dłuższa od zwykłej SUki
Idź do wersji pełnej