Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Panowie w polskich barwach narodowych z racami na l144
Miłosz Dorsz:
Nikt nikomu nie każe tego pobierać i instalować. Kto chce to sobie pobierze i będzie używał zawartości.
EU40:
Mieszanie flagi i godła z racą. Ale co możesz o tym wiedzieć?
koper:
--- Cytat: M79r w 11 Listopada 2019, 15:31:22 ---Ja bym to usunął , bo wkrada się polityka w symek i mogą rodzić się konflikty. A chyba nie o to nam tu chodzi.
--- Koniec cytatu ---
Od kiedy symbole narodowe to polityka?
MaciejZ:
Z całym szacunkiem, ale nie popadajmy w paranoje. Chyba, że ktoś naprawdę chce robić z igły widły, musi się na każdy temat odezwać, bo trzeba być w centrum uwagi i kręcić aferę. Świętować można we wszelaki sposób zgodny z prawem, czy to śpiewem, czy flagą, banerem czy też racą - o ile nie jest to zabronione i nie stwarza zagrożenia dla innych. Autor pomysłu nie miał nic złego na myśli, po prostu jest to podkreślenie tego wyjątkowego dla naszego Narodu dnia. Jeśli ktoś ma ochotę - ściąga i sobie jedzie. Jeśli znajdzie się wśród nas twórca - homoseksualista, który zechce zrobić paradę równości, albo scenariusz z tęczowym pociągiem, to też ma do tego prawo, ale niekoniecznie muszę mieć ochotę to ściągać. Czepiać byśmy się mogli, gdyby wirtualne ludziki na peronie stali ubrani w swastyki czy z flagami organizacji terrorystycznych. Wtedy można kręcić aferę... ale teraz nie przesadzajmy proszę i cieszmy się, że żyjemy w wolnym kraju. Dzięki @Stele za ten miły akcent w symulatorze.
Darriio100:
Ja oglądałem live Stelego i bardzo mi ten pomysł ujął, przepięknie autor podkreślił dzisiejsze Święto Niepodległości.
Nic nie ma ani z polityki, ani przyśpiewek czy z kibicami nic wspólnego. Wiem są duże różnice społecznie , w MaSzynie również, ale to nie Święto nienawieści i pogardy. Właśnie w takie Święto jak te powinniśmy się trzymać razem jako wszyscy Polacy , każdy na swój sposób. Różnijmy się pięknie, dajmy jako społeczność symulatorowa dowód na to , że umiemy przynajmniej być razem w takim dniu.
Jakby autor wsadził tu manifestacje i kontrmanifestacje z antysymbolami Polskimi jak co roku w Warszawie, wtedy moglismy poróżnić się i być źli dla autora.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej