Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Panowie w polskich barwach narodowych z racami na l144

<< < (4/6) > >>

bprog:
Niesamowite czego się niektórzy doszukują w dodatku na najważniejsze polskie święto. Autor poświęcił swój cenny czas żeby uczcić ten wyjątkowy dzień, a ludzie mieszają go z błotem. Takim właśnie podejściem odstraszamy twórców od MaSzyny.

Stele:
Marek ma rację. Rac w miejsca użyteczności publicznej się nie wnosi. Czy to mowa o dworcu, stadionie czy paradzie z lewa lub prawa.
Chciałem zaprezentować możliwości emiterów dymu i tyle.

MaciejM:
Bardzo ciekawa koncepcja zastosowania emiterów dymu.

MaciejZ:
Tak jak napisał kolega @bprog, @Stele poświecił czas, zrobił coś, co u mnie (i nie tylko) wywołało uśmiech na twarzy i zachęcił mnie do uruchomienia symulatora w dzisiejszym dniu. Nie sądzę, żeby ten dodatek sprowokował kogokolwiek do latania po peronie z racami. A że w dresach i podkoszulkach? Nadal nie widzę nic, co mogłoby godzić w symbole narodowe. Tym bardziej nie widzę żadnego związku z polityką i prowokacją. Wystarczyło dzisiaj spojrzeć na ulice Warszawy, w co i jak ludzie są poubierani, i jak przez niektórych są traktowane symbole narodowe. Abstrahując już od tego, dodatek jest dla chętnych, nie jest w oficjalnej paczce. Jeśli ktokolwiek uważa to za głupotę, niech po prostu nie ściąga i ma święty spokój. Albo można dodać SOKistów i policję z pałami, przeganiających maszynowych przestępców z racami.

Czarodziej:

--- Cytat: bprog w 11 Listopada 2019, 20:01:10 ---Autor poświęcił swój cenny czas żeby uczcić ten wyjątkowy dzień, a ludzie mieszają go z błotem.

--- Koniec cytatu ---
To nie jest wina Stele, że dresiarze z racami kojarzą się źle, szczególnie 11 listopada. Już sam fakt, że chciał wypróbować możliwości emiterów dymu w *ten* sposób, jest mocno kontrowersyjny. Są już w Maszynie paczki fajek, gołe baby, reklamy różnych firm, wulgarne napisy na dworcach, menele śpiący na ławkach, teraz mamy jeszcze kiboli z racami. Dodajcie jeszcze pijanych kierowców wjeżdżających w zamknięte szlabany i będzie komplet - symulator Polska 2019 :D

Edycja: Chociaż jak tak patrzę na opis z pierwszego posta, to już wiem, że mu chodziło o trolling i gównoburzę ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej