Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Dyskusja na temat kolejnych tekstur EU07/EP07 w obecnych barwach spółki PKPIC
Jaco:
Pojawiają się na rynku inne ciekawe malatury, jak np. EU07-502 z LTC http://www.kw.wroclaw.pl/details.php?image_id=16650
MaciejM:
Moje stanowisko jako administratora jest następujące:
Obecny regulamin Forum oraz obowiązujące wytyczne dodatków zezwalają na odrzucenie dodatku jedynie ze względu na jego niską jakość, błędy lub niezgodność z wytycznymi. Nie widzę więc możliwości aby administracja czy Wydział Repozytorium mógł odmówić wrzucenia jakiegokolwiek dodatku który pozytywnie przejdzie testy.
Moje stanowisko jako współtwórcy projektu:
Zgadzam się z że wystarczy już siódemek (i wielu innych tekstur dla modeli pojazdów których mamy na pęczki) i fajnie by było aby twórcy umiejętnie odczytywali nastroje innych twórców i użytkowników. Czyli - jeśli ktoś lubi robić tekstury to niech przerzuci się na inne modele i inne pojazdy których mamy mało, zdjęcia przecież są i czekają.
Konkluzja: jak ktoś chce trzaskać pięć siudemek tygodniowo, niech trzaska. Oby tylko pozytywnie przeszły testy. Niech również ma na uwadze to, że w wątkach ze zdjęciami gnije mnóstwo zdjęć na tex innych lokomotyw i wagonów.
szogun:
Proponowałem już na mattermoście, należałoby zrobić przesiew, jakiś program który wylistowałby siódemki ustawione w sceneriach i wydzielił te nieużywane. Z tych porzuconych selekcja, pod kątem unikatowości, z załóżmy ochronką na rok czasu od stworzenia. Powtarzające się malowania do kosza.
EU40:
W ten sposób można wyeliminować wiele ładnych pojazdów. Nie zgadzam się na takie podejście. Nie mam matermoosta ani fejsbuka. W tym momencie moje zdanie byłoby eliminowane. Jedyne oficjalne i jedynie słuszne jest forum eu07.pl bądź po prostu sama strona główna.
Uważam że pojazdy o brzydkich teksturach powinny być stopniowo eliminowane.
tmj:
Dajcie spokoj; MR6 skleil w tym roku raptem cale 3 siudemky (wliczajac ta o ktora jest kalszkwal) z tego 1 jest IC. Jedna nowa siudemke na kwartal mozna chyba przezyc.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej