Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia053_Wrzosy

<< < (12/27) > >>

M79r:
Jeśli mogę przytoczyć moje myśli, to sądząc po nazwach Wola Rakowicka itp to kojarzy mi się to z Warszawa Wola (ul Rakowicka) o ile jest tam taka ulica (domyślam się adres Maćka ;) ) ale mogę się mylić. Jadąc od Jerzynianki myślałem, że dalej będzie coś dużego (niby Warszawa) a tu wiejskie tereny (Nurzec) Nie wiem czemu, ale nim wyszedł odcinek Jerzynianka-Nurzec ubzdurało mi się że to będą Kabaty (stacja metra) Nie wiem czemu akurat ta część miasta. Nie jestem związany w jakiś sposób z tym miejscem a nawet tam nie byłem. :)
Edit znalazłem na Woli ul Rakowiecką ;)

Union Pacific:
Wywala po sciagnieciu zywoplotu.

Stele:
Jeszcze co do brzegów, to mamy przejściówkę trawa-otoczaki na brzegi. Tylko by był dobry efekt, trzeba dobrać szerokość pasa do rozmiaru kafla terenu i pobawić się z mapowaniem by było proste po linii brzegowej.

mrofkojat:
U mnie na czystej paczce + Wrzosy bez pliku zywoplot_10m.inc wywala, z plikiem nie wywala.

MaciejM:
Aktualizacja w pierwszym poście, otoczenie pociągnięte do kilometra 13+200. Uzupełniłem paczkę o INC żywopłotu.

--- Cytat: M79r w 07 Października 2019, 21:29:28 ---Jeśli mogę przytoczyć moje myśli...

--- Koniec cytatu ---
Nazwy stacji biorę od czapy, otwieram ostatnią opublikowaną "cegłę" czyli SRJP 2011/12 na spisie stacji i losowo wybieram sobie nazwy. Nie doszukuj się tutaj symboliki czy lokalnego patriotyzmu ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej