Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
SM42 w ISE Calkowo :D
Helmutt:
Wczoraj doszedlem do ladu z SM42. Wstawilem ostatnia wersje kabiny i poprawilem plik chk (ujemne wartosci nastawien skutecznie wywalaly program).
=====TELEGRAM SLUZBOWY====
Z ISE CALKOWO NR 0508LA2210015
ODBIORCA: IZES Calkowo=====
Odpis: \\\\\www.eu07.pl\\\\\
Z powodu uszkodzenia SU45-190 prowadzacego pociag do st. Macierzewo, sklad zostal poprowadzony przez SN61-183 i SN61-86 w trakcji podwojnej.
Wagony osobowe do st. Wilus prowadzila lok. SM42-171.
===================
ISE2 Helmutt
Helmutt
Marcin Czapnik (Techniks):
--- Cytat: "Helmutt" ---Wczoraj doszedlem do ladu z SM42. Wstawilem ostatnia wersje kabiny i poprawilem plik chk (ujemne wartosci nastawien skutecznie wywalaly program).
Z powodu uszkodzenia SU45-190 prowadzacego pociag do st. Macierzewo, sklad zostal poprowadzony przez SN61-183 i SN61-86 w trakcji podwojnej.
===================
ISE2 Helmutt
Helmutt
--- Koniec cytatu ---
No i co w związku z tym? :)
Helmutt:
--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)" ---
--- Cytat: "Helmutt" ---Wczoraj doszedlem do ladu z SM42. Wstawilem ostatnia wersje kabiny i poprawilem plik chk (ujemne wartosci nastawien skutecznie wywalaly program).
===================
ISE2 Helmutt
Helmutt
--- Koniec cytatu ---
No i co w związku z tym? :)
--- Koniec cytatu ---
No i nic. Do wiadomosci, ze stonka dziala bez problemow wczesniej sygnalizowanych. Tylko chcialem bardziej "klimatycznie" to ujac. Ale jak sie ktos nie czuje klimatu to nie moja wina ;>
H.
Marcin Czapnik (Techniks):
--- Cytat: "Helmutt" ---
No i nic. Do wiadomosci, ze stonka dziala bez problemow wczesniej sygnalizowanych. Tylko chcialem bardziej "klimatycznie" to ujac. Ale jak sie ktos nie czuje klimatu to nie moja wina ;>
H.
--- Koniec cytatu ---
Nie no nie o to chodzi. Tylko spodziewałem się jakiegoś linka na końcu :)
Helmutt:
--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)" ---
--- Cytat: "Helmutt" ---
H.
--- Koniec cytatu ---
Nie no nie o to chodzi. Tylko spodziewałem się jakiegoś linka na końcu :)
--- Koniec cytatu ---
Aaaaaa, linka. No nie bardzo mam gdzie tego chk-a zamiescic - zreszta nie jest on w sumie mojego autorstwa - wlasciwie poprawki polegaly na zrobieniu z 2 dostepnych plikow 6D.chk (dzialajacych tak sobie, raczej zle) jednego (dzialajacego dobrze - przynajmniej podczas wczorajszych 2h testowania nic sie nie wykrzaczylo).
No jak ktos kce to moge wyslac, no :)
Helmutt
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej