Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Sceneria symulująca manewry.
EU07-483:
--- Cytat: "eu43" ---... i ma 13 semaforów
--- Koniec cytatu ---
13 semaforów to powinno być na jednej stacji ;-)
eu43:
--- Cytat: "Mutopompka" ---Słuchaj. Ale nie sztuka jest wypuścić kilkanaście tras, które przejedziesz tylko raz, ale wypuścić traskę większą, wyróżniającą się różnorodnością terenu, obiektami (budynki, przejazdu, tunele, wiadukty), ograniczenia, mijanki itp.
Traska może być wtedy o wiele ciekawsza, dłuższa, no i oczywiście tak zrobiona, aby można było "pojeździć", a nie tylko ruszyć i nastawnikiem na maxa polecieć i przez to stracić na grywalności. (no i czy jest sens siedzieć 5 minut) na trasie?
--- Koniec cytatu ---
Nic się nie martw... Mijanka jest. Ograniczenia prędkości też będą. Cały czas pracuję na notatniku (nie licząc torowiska zrobionego na jet), więc nie należy się napalać na moje trasy. Jeżeli ktoś mi pomoże zrobić trawę, trakcję, lasy... traska będzie ok. Moim zdaniem lepiej jest zrobić prostą traskę, niż nic. Prawdopodobnie jest to moja ostatnia trasa robiona na notatniku. ;) Następne będą napewno lepsze.
uetam:
--- Cytat: "EU07-483" ---
--- Cytat: "eu43" ---... i ma 13 semaforów
--- Koniec cytatu ---
13 semaforów to powinno być na jednej stacji ;-)
--- Koniec cytatu ---
Wezlowa dla 3 linii jednotorowych?
5 torow stacyjnych ;] No, mozna to nazwac stacja...
Helmutt:
--- Cytat: "eu43" ---Oto screen z STV mojej pierwszej trasy z zakrętami i mijanką. Jak pewnie wiecie potrzebuję kogoś do pomocy przy trawce ;). Z eventami sobie poradzę. Trasa chyba nie będzie zelektryfikowana (chyba, że ktoś zrobi druty).
--- Koniec cytatu ---
Nie obraz sie ale to jest kolejka PIKO.
Mozna bylo zrobic trase nie zamknieta, bylaby bardziej realna. Co, bede po niej w kolko jezdzil?
Helmutt
slimson:
Ja wole nic niz prawie nic. Wez zalatw sobie 3ds. Jest tyle osiolkow kazow i innych ze o taki plik nietrudno. Porob kilka tras w domu, pocwicz itd. Kazdy chyba kiedys probowal zrobic trase i gdzies w zakamarkach komputera cos takiego jest i wcale nie rzuca na forum.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej