Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Sm41
Wojcio1991:
Normalnie musiałem zbierać szczene z podłogi. Mam nadzieje, że na premiere nie poczekamy długo.
mechatronik:
3 sprawy.
1. (OT) Świetna robota :D
2. Dźwięki będą oryginalne/zbliżone do oryginalnych czy mix innych symkowych?
3. Jak tam z animacją nawrotnika itd? będzie czy raczej nie ?
--- Cytuj ---Próbowałem tak zrobić, ale wtedy:
- części (np. nastawnik) nie będą animowane
- jeśli części kabiny, które mają być animowane zrobię w oddzielnym *.t3d kabiny, to podczas bujania będą się one ruszać inaczej niż reszta wnętrza.
--- Koniec cytatu ---
Wiem że powyższy tekst był napisany bagatela w 2006r ale wolę się upewnić ;)
Pozdrawiam :) .
Piotrek:
--- Cytat: mechatronik w 25 Września 2007, 18:48:21 ---2. Dźwięki będą oryginalne/zbliżone do oryginalnych czy mix innych symkowych?
--- Koniec cytatu ---
Dźwięki będą z Gagarina.
--- Cytat: mechatronik w 25 Września 2007, 18:48:21 ---3. Jak tam z animacją nawrotnika itd? będzie czy raczej nie ?
--- Cytuj ---Próbowałem tak zrobić, ale wtedy:
- części (np. nastawnik) nie będą animowane
- jeśli części kabiny, które mają być animowane zrobię w oddzielnym *.t3d kabiny, to podczas bujania będą się one ruszać inaczej niż reszta wnętrza.
--- Koniec cytatu ---
Wiem że powyższy tekst był napisany bagatela w 2006r ale wolę się upewnić ;)
Pozdrawiam :) .
--- Koniec cytatu ---
Animacja jest już dawno zrobiona, ten wpis sprzed roku dotyczył tylko umieszczenia niektórych części kabiny w pliku *.t3d pudła.
SP47-001:
No świetna robota Piotrek. Do pełni szczęścia brakuje chyba tylko dobrej fizyki :) (chyba, że jest).
Jak Ci tak dobrze idzie robienie diesli to mógłbyś się wziąć za SM42, bo to przecież jest nasza najpopularniejsza spalinówka ;]
POzdro for all.
Piotrek:
--- Cytat: SP47-001 w 28 Września 2007, 20:41:42 ---No świetna robota Piotrek. Do pełni szczęścia brakuje chyba tylko dobrej fizyki :) (chyba, że jest).
Jak Ci tak dobrze idzie robienie diesli to mógłbyś się wziąć za SM42, bo to przecież jest nasza najpopularniejsza spalinówka ;]
--- Koniec cytatu ---
Na dobrą fizykę czekam cały czas i nie jest to zależne ode mnie. SM42 już ktoś robi więc nie zamierzam rozpoczynać prac nad tym modelem, zresztą moje modelowanie lokomotyw na SM41 chyba się skończy, bo nie ma ludzi do pisania chk. Jeśli już będę robił jakiś model to najpewniej następnym będzie wagon 23K lub Ls40.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej