Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa trasa "zapupie"

<< < (5/6) > >>

pr_3:

--- Cytat: "EU7_304" ---Ja mam takie pewne pytanie do Autora.
Co robią na jednym z torów te do połowy "wkopane" drzewka?
--- Koniec cytatu ---

Maja one symbolizowac krzaki na nie uzywanym torze (wiem powinna byc inna tekstura szyny)
ta mijanka juz od paru lat nie jest wykorzystywana w pelni swoich miozliwosci wiec zarosla a i nastawnia sie rozsypuje. mial byc jeszcze sam slup od semafora ale nie zdazylem. Czesty widok na Pkp

lagerkvist:
Proponuję dopracować scenerię, rozbudować trochę stacje końcowe, może dołożyć jakowyś szlak jeszcze, a trasa będzie wyglądała dużo lepiej.

Ostatnio postów z maluchami-traskami się namnożyło i już słychać głosy, że może lepiej nie wydawać tych ćwiczebnych małych trasek od razu, ale je rozbudowywać, wzbogacać, etc.

W gruncie rzeczy jestem za, choć sam właśnie dłubie przy takiej swojej małej trasce i wiem, ile roboty to kosztuje.

pr_3:
Nad nia to juz nie bede pracowal
Jak bede mial normalny 3ds max to bede wolal sie zajac jakims innym "projektem" byc moze konkretniejszym
ją zdecydowalem sie udostepnic (dzieki Twojej zasludze) zachecony jedną trasą w dziale dawnload. Zdaje sobie sprawe ze tu nic szczeglnego nie ma, ale pomanewrowac i pojezdzic sie da.

obiecuje ze jesli bedzie kolejna trasa to niedokonczonej nie pokaze nikomu.

pozdrawiam

lagerkvist:
Nie o to mi chodziło, żebyś jej nie pokazywał! Wręcz przeciwnie. Warto pokazać swój dorobek, ale z myślą o rozwijaniu scenerii. Chodzi o to, żebyś po prostu w miarę możliwości robił coraz większe i lepsze trasy.

zbych:
Trasę przetestowałem u mnie chodzi bardzo dobrze!..faktycznie bardzo prosta ale przyjemna w jezdzeniu i jakas taka mila?
Za drugim razem wstawiłem SM42 ten przerobiony do prowadzenia i bardzo trasa się urealniła choc wiem ze wrogowie tej metody prowadzenia SM.. stwierdzą ze jazda tym jest zupełnie nierealne.. ale zabawa przednia.
Autorowi gratuluje udanego dzieła!!!,i zachęcam do rozbudowy albo tworzenia czegoś nowego jezeli dalej w tym stylu to oczekuje naprawdę doskonałych scenerii?
Pozdrawiam ..Do miłego!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej