Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Hamowanie w EZT
KURS90:
Czy dałoby się w ostatecznej wersji exe poprawić hamulec w EZT ??. Chodzi mi dokładnie o to, że żeby zahamować hamulcem pneumatycznym nawrotnik musi być nastawiony na 0. Tak samo przy odhamowywaniu. Poza tym jak skład się zahamuje obydwoma hamulcami to wystarczy odhamowanie EP żeby można było ruszyć. w realu tak nie jest. I po nastawieniu nawrotnika na jak±kolwiek pozycję poza 0 zapala się lampka "napięcie na nastawniku hamulcowym"
EU07-457:
--- Cytat: "KURS90" ---Czy dałoby się w ostatecznej wersji exe poprawić hamulec w EZT ??. Chodzi mi dokładnie o to, że żeby zahamować hamulcem pneumatycznym nawrotnik musi być nastawiony na 0. Tak samo przy odhamowywaniu. Poza tym jak skład się zahamuje obydwoma hamulcami to wystarczy odhamowanie EP żeby można było ruszyć. w realu tak nie jest. I po nastawieniu nawrotnika na jak±kolwiek pozycję poza 0 zapala się lampka "napięcie na nastawniku hamulcowym"
--- Koniec cytatu ---
Mogłe¶ dopisać to tutaj:
http://www.eu07.pl/forum/viewtopic.php?t=2794
KURS90:
No oczywi¶cie, ale wtedy pewnie by były pretensje, tym razem, że wywlekam temat sprzed kilku miesięcy
EU07-457:
--- Cytat: "KURS90" ---No oczywi¶cie, ale wtedy pewnie by były pretensje, tym razem, że wywlekam temat sprzed kilku miesięcy
--- Koniec cytatu ---
A teraz mog± być pretensje że zaczynasz nowy temat mimo, że istnieje drugi dokładnie o tej samej nazwie.
KURS90:
Ale w drugim temacie jest pytanie jakiego hamulca się używa, a nie czy da się go poprawić. Poza tym to jest nabijanie sobie postów, bo w moim po¶cie było pytanie czy da się zrobić, a nie w którym miejscu powinienem to napisać. I oczekiwałem takiej odpowiedzi, bo napisałem tam gdzie uznałem za stosowne.
Nawigacja
[#] Następna strona
IdĽ do wersji pełnej