Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Trasa Grandowo - Kamazowo
tokarekdawid:
--- Cytat: "ROBO89" ---
*- trochę zdziwiło mnie to, że semafor A - wjazdowy do Kamazowa posiada wskaźnik [/] dla podawania sygnału o wjezdzie na tor niewłaściwy -- moim zdaniem takie wskaźniki są tylko na semaforach wyjazdowych ze stacji
--- Koniec cytatu ---
No nie do końca. Podam przykład: Poznań Dębiec - wjazdowy od strony P. Głównego jest z wskaźnikiem W24, na torze lewym jest Sz z W24.
Grand:
Dzieki za wlasciwie jedna konkretna wiadomosc co poprawic i czy trasa sie podoba.
Jednak ilosc komentarzy daje mi duzo do myslenia........
youBy:
Dobra, to moja relacja prawie na żywo:
a) Jabłka Małe - skoro są tarcze ostrzegawcze to chyba nie potrzeba wskaźników W16.
b) Wszystkie słupy trakcyjne sa takie same
c) na łukach słupy trakcyjne są za daleko od siebie
d) przed Kamazowem nie ma tarcz ostrzegawczych
e) troszkę niska szlakowa i krótko ;)
Grand:
--- Cytat: "youBy" ---Dobra, to moja relacja prawie na żywo:
a) Jabłka Małe - skoro są tarcze ostrzegawcze to chyba nie potrzeba wskaźników W16.
b) Wszystkie słupy trakcyjne sa takie same
c) na łukach słupy trakcyjne są za daleko od siebie
d) przed Kamazowem nie ma tarcz ostrzegawczych
e) troszkę niska szlakowa i krótko ;)
--- Koniec cytatu ---
b) a sa inne ? :] o ile wiem sa tylko z mala tabliczka wysokiego napiecia i to wszystko.
c) do poprawy
e) tak wogole to semafory, drogi hamowania sa ustawione na 100km/h ale z racji dlugosci trasy sam rozumiesz, ale bede ja przedluzal.
Dziekuje za Twoja opinie.
AIR:
"+" za to, że perony są między torami na mniejszych stacjach czego w symulatorze brakowało, natomiast "-" że tory po minięciu peronu się nie schodzą tylko cały czas są szeroko. Niewidziałem jeszcze w Polsce szlaku z tak oddalonymi od siebie torami, a chyba najlepiej jak by trasa odzwierciedlała polskie klimaty
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej