Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Trasa Grandowo - Kamazowo
TruckeR:
Ale ładne. Ale na tym ( http://eu07.pl/imageshack.us/img407/22ns.jpg ) obrazku zwrotnica jest zbyt ..hmm.. ostra ? Wydłuż ją może nieco, bo tak coś wjedzie i się wykolei. I nie tylko dróżniczka wybije sobie zęby, ale wagon Ci się przewróci..
youBy:
ale ten tor wygląda na nieużywany, więc po co? poza tym na flex'ach (zwykłych) trudno się wykoleić, trzeba go spraparować (zmienić promień z zera, na coś innego, albo dać damage status na 128), żeby pociąg nie przejechał
uetam:
Jak juz robisz cos takiego, to moze nad drugim torem tez siec? Albo chociaz wysiegniki same bez sieci ?;] Fajniej by to wygladalo.
Grand:
Co do zwrotnicy ktora widac na tamtym screenie to ona jest OK, no chyba ze chodzilo Ci o ta na samym koncu to sie zgodze ze troche za ostra :). A na tych torach to sobie mysle zeby postawic jakies 2 mieszkalne wagony , takie zielone , ale nie mam pojecia czy takie wogole sa w symku :]. Dobry pomysl z tymi wysiegnikami bez drutow. Da sie zrobic. To bybylo na tyle, wkrotce jakies nowe rzeczy sie pojawia. Dzieki za rady i zainteresowanie. Pozdrawiam
Efekt sie udal ale... jakas anomalia mi wyszla :) Sami popatrzcie na lokomotywe.
Butchy_83:
--- Cytat: "Grand" ---Efekt sie udal ale... jakas anomalia mi wyszla :) Sami popatrzcie na lokomotywe.
--- Koniec cytatu ---
hehe, eu07-wersja cabrio:>
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej