Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

M2 w Warszawie

<< < (2/3) > >>

danniel:
Myślałem, że będzie gorzej, ale dwoma kiblami można planowo zjechać do stacji końcowych. Jeżeli ktoś zechciałby dorobić tunele i jakieś wyposażenie, to mogę jeszcze ogarnąć sygnalizację.

Cesky Kretek:

--- Cytat: DieselPower w 01 Kwietnia 2019, 17:31:16 ---Trzeba by było też zrobić jakieś Inspiro żeby było czym jeździć.

--- Koniec cytatu ---
@Szociu ogarnął na potrzeby RailWorksa super model 105Na. Może zechciałby się podzielić i dostosować go pod MaSzynę. :) Z tego co się orientuję, to chyba torowisko dla Częstochowy mamy położone - raz że zrobił to (przynajmniej częściowo) @Ra, a dwa mamy kolegę z forum który robi projekt linii tramwajowej na Parkitkę - więcej w temacie dot. filmików z symulatora.

Częstochowska linia tramwajowa jest o tyle prosta, że w ponad 90% jest wytyczona po wydzielonym torowisku i nie posiada skomplikowanego układu torowego (typowo północ-południe).

Link do przebiegu linii: https://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Tramwaj_Cz%C4%99stochowa_1984-2012.svg - praktycznie biegnie równolegle do linii kolejowej.

DP99:
Całkiem dobrze się jedzie M2, choć publikowane na Prima Aprilis można by rozwinąć. Fajny projekcik, niby mamy Bałyckie Metro, ale i warszawskim bym nie pogardził.
Co do pomysłu na linie tramwajową lub metro to jestem jak najbardziej za. Można zrobić i pojeździć (jak się nauczę kiedyś robić scenerie to może coś porobię).

shonek93:
Dysponuje materiałami oraz zdjęciami Serii 81 , Alstom i Inspiro w razie gdyby ktoś potrzebował to chętnie pomogę  ;)

Feliks:
Projekt upadł?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej