Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Trasa Strzęsowiec-Karpice
guest1206:
Wiem, że "płaskość" to spory minus tej trasy, ale ja tylko poprawiam starą wersję, a nie tworzę całkowicie nową trasę. Ze zmianą wysokości torów, budową nasypów, zmianą ukształtowania terenu jest za dużo roboty, której się nie podejmuje. Za to postaram się dodać trochę drzewek.
Dolmio89 - dzięki za radę. Po obniżeniu tego mostu wygląda on znacznie lepiej.
Dolmio89:
Jak pomogłem to będe wdzięczny za + :) A tak na poważnie to w razie takich problemów pisz do mnie na priv, sam kiedyś miałem podobne problemy z tym modelem mostu i nieźle kombinowałem żeby to jakoś wyglądało.
Krzysiek626:
Pisałem wczoraj ale post się nie ukazał. Pisałem że drzewka to nie problem, reszta- czyli płaskość terenu to moim zdaniem nie jest mankament. Quark, Transylwania, Zwrotnicowo i inne były płaskie ,a niektóre z nich uzyskały bardzo dobre recenzje szanownych forumowiczów. W realu też są płaskie trasy. Przypomnę że modyfikowana przeze mnie stara wersja scenerii SDR18 uzyskała także przychylne głosy.
Nie widzę też problemu, następne trasy wszyscy robimy górzyste i z nasypami.
PS: @Paweł1987 jest tylko taka prośba, w paczce powinny znaleźć się wszystkie modele, tekstury użyte do jej budowy, a także ogólno dostępny tabor aby uniknąć pytań z cyklu - braki. Gdyby czegoś jednak brakowało z taboru co jest w moim posiadaniu, chętnie to udostępnię.
Mariusz1970:
--- Cytuj ---a TLK jak dawniej jedzie ET22 w bruttem. W tej wersji ograniczyłem misję tylko do Karpic Towarowych (bez podczepiania się do osobówki)...
--- Koniec cytatu ---
Wydaje mi się, że to błąd. To podczepienie do osobówki i powrót jest bardzo fajne. Szkoda byłoby z tego rezygnować.
Pozdrawiam
Krzysiek626:
Zapomniałem o tym, a faktycznie ta misja ma ten urok. Niby powrót ale nie robisz oblotu zmieniasz brutto na osobowy i do tego sporo kilometrów. Może Paweł masz jakiegoś innego asa w rękawie?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej