Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Trasa Strzęsowiec-Karpice
P.J.:
Dzięki Mariusz. Nie wiem jak mogłem tego nie zauważyć. Jeszcze raz dzięki.
Pozdrawiam
guest1206:
Witam.
Trochę odgrzewam temat, ale myślę, że jest ku temu powód. Parce nad nową wersją trasy dobiegają końca, więc prezentuję kilka screenów. We wcześniejszym poście, w dziale "Pomoc" obiecałem zrobić to 26 XII, ale około 23:15 miałem problem z wejściem na forum, więc trochę się spóźniłem. Ale do rzeczy:
PKP IC całkowicie opanowało trasę Karpice - Strzęsowiec. Dawny pośpiech to teraz TLK.
Ten sam skład na moście.
Za TLK jak dawniej jedzie ET22 w bruttem. W tej wersji ograniczyłem misję tylko do Karpic Towarowych (bez podczepiania się do osobówki)...
... za to mamy proponowaną w tym wątku misję z ED72 w relacji Wostrzewo - Czerwice. Dzięki przebudowie układu torowego w Trzemszycach, pojawiła się możliwość krzyżowania składu z EN57.
Wjazd ED72 do Karpic.
Na "linii Krętoszyńskiej" także zostały wprowadzone pewne zmiany, główne w układach torowych na stacjach Piaskowiec (na zdjęciu) i Krętoszyn.
Nieco artystyczne ujęcie tej stacji.
Obecnie mam dwa problemy: pierwszy - wadliwy model mostu;
drugi problem polega na tym, że EP08 zatrzymuje się za przystankiem Iłowica Mała i wlecze się 20 km/h do następnego semafora powodując opóźnienia. Wygląda to, jakby świnia trafiała na SBL wskazujący s1, ale to zatrzymanie powstaje zawsze w połowie drogi między SBLkami. Podobny przypadek jest z p.o. Kotrzyca.
Na koniec Stacja Karpice z perspektywy samobójcy ;)
Dolmio89:
Co do tego modelu mostu to obniż go o 0,2m wtedy wszystko zniknie pod torami i będzie OK.
Profeta:
Witam!
Proponuję posiać trochę, a nawet dużo więcej niż trochę drzew, bo strasznie pustynny krajobraz jest. Możesz też poprowadzić szlak częściej po nasypie żeby cały czas nie jechało się tak "na płasko" :).
Powodzenia i pozdrawiam!
Cesky Kretek:
Brakuje torów na nasypie. No i trawa przydałaby się, aby nie była pozioma, tylko pochylona ku dole...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej