Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Trasa Strzęsowiec-Karpice
pudel:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---W paczce Defilera wszystko działa, wielokrotnie sprawdzane i potwierdzone. Nie wiem jaką masz paczkę i co w niej zmieniałeś, tak samo z siebie nie mogło przestać działać.
--- Koniec cytatu ---
nic w niej nie zmienialem wgralem tylko nowe exe i ustawilem ini;
przed chwila przejechalem jednak sn - trzeba bylo nie ruszac sie z miejsca a ja podjechalem pod semafor
co do epki nie moge ruszyc nia w tym sensie że jakby nie miala w ogole sily ciagnac skladu, sypie piachem a tu ledwo ledwo
Krzysiek626:
Napisz raz i wszystko , bo tak napiszemy jeszcze40 postów i nic nie wyniknie. Które exe wgrałeś, jeśli to @queueda ma prawo się sypać. Trasa nie ma nic do tego.
pudel:
tak wgralem UNOFF REV041006 ; przejechalem snką trase natomiast epką nie moge ruszyc z miejsca jakby nie miala siły ciągnąć składu; w misji kiblem czekam na wjazd 2 skladow po czym intercity dostaje sygnal na wyjazd i nie reaguje; zastanawiam sie czy to po prostu nie trzeba jeszcze poczekac
Krzysiek626:
To exe co chwila się sypie, jest to wersja rozwojowa. W tej sprawie pisz w wątku o exe. u mnie wywala się po mniej więcej 5 minutach.
pudel:
u mnie wlasnie na nim wszystko dziala ;) przynajmniej do tej pory... jak przetestuje wszystko to napisze
zapomniałem się spytać czy na exe z paczki defilera objaw walenia w mur ustępował po włączeniu debugmode?? ja pamiętam że jak testowałem ten problem to jednak nadal on egzystował mimo debugmode włączonego
Dodano po 17 godzinach 56 minutach:
--- Cytat: "Krzysiek626" ---To exe co chwila się sypie, jest to wersja rozwojowa. W tej sprawie pisz w wątku o exe. u mnie wywala się po mniej więcej 5 minutach.
--- Koniec cytatu ---
tak po sprawdzeniu stwierdzam że to była wina exeka na starym wszystko dziala
miejmy nadzieje ze w nowym exeku problem uderzenia w mur zostanie rozwiązany bez konieczności włączania trybu debug
na exeku z paczki defilera przy wlaczonym debug mode problem ten w ogole nie wystepuje na moim sprzecie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej