Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Trasa Strzęsowiec-Karpice

<< < (10/34) > >>

Mariusz W.:

--- Cytat: "Paweł-1987" ---
To może dam sobie spokój?! Nie dość, że parę ładnych miesięcy straciłem na budowę tej trasy, a teraz męcze się z poprawkami, to jeszcze czytam, że trasa jest do d###, a autor jest kompletnym ignorantem, który pewnie ani razu nie jechał swoją trasą (bo prawdopodobnie jemu też się nie uruchamia).
Jeśli uważasz, że trasa jest do niczego - masz takie prawo, ale doceń chociaż wysiłek autora, który robi co może, aby trasa była jak najlepsza.
Nie chcę, żeby wszyscy zachwycali się, jaka to moja trasa jest wspaniała, skoro nie jest. Cenię sobie uwagi (te krytyczne rónież). Ale proszę - nie zarzucaj mi, że nie testowałem swojej trasy, ani że nic przy niej nie robię!
--- Koniec cytatu ---

Wiesz, mi dopiero niedawno udało się uruchomić Twoją trasę (kłopoty z W27), "popodorabiałem" brakujące tekstury i powiem Ci że mimo tych drobnych błędów to jedzie się całkiem fajnie. Nie jest tak monotonnie za oknem i widać wysiłek włożony w tę trasę. Nie powinieneś się poddawać, a co do błedów, to trasa jest tylko na forum, a więc nieoficjalnie. Co innego jakby była w dziale Download.

zbych:
Paweł wielkie dzieki twoje poprawione pliki działają wraszcie bez zarzutu,wszystkie wskazniki sa OK.
Co do komenterza Helmuta.. drogi kolego mysle ze w ocenie tej trasy ale i oceny autora to Mocno Przegiołeś!!! no cóż to ze ja usunołes to juz twoja strata...! według mojej oceny jest ona jedną z bardziej atrakcyjnych tras symka!
Co do błędów to nawet takie trasy jak Całkowo, czy Moczniki po wprowadzeniu ich na symka tez miały ich kilka!!!
Wazne ze sam je dostrzegasz i starasz sie je poprawic,i na pewno większośc z nas docenia twoje zaangazowanie w rozbudowe tego symulatora..
Tak że nie zniechecaj się niektórymi nieprzychylnymi komentazami,bo ich autor na razie nic jeszcze na tym forum nam nie pokazał oprocz paru złośliwosci.
Zycze dalszej owocnej tworczosci i czekamy na nastepne misje..
Do miłego..!

Helmutt:

--- Cytat: "zbych" ---
Co do komenterza Helmuta.. drogi kolego mysle ze w ocenie tej trasy ale i oceny autora to Mocno Przegiołeś!!! no cóż to ze ja usunołes to juz twoja strata...! według mojej oceny jest ona jedną z bardziej atrakcyjnych tras symka!

--- Koniec cytatu ---

Mea culpa, mea maxima culpa. No taaak. "fucktycznie" bije sie w piersi. Wtedy mialem zly dzien, w robocie walily mi sie na glowe rozne papiery a wczesniej dopiero co stworzona paczka calosciowa poszla sie walic bo sie 2 trasy pogryzly.
Ale to nie usprawiedliwienie, jak slusznie powiecie.

A co do trasy, oprocz tych bledow ktore ma/miala  - posiada tez duzo plusow, ktorych ja, rozgoryczony nie wymienilem. Miedzy innymi najwieksza ilosc skladow do prowadzenia, duze predkosci szlakowe, roznorodnosc taboru (co wymienilem z poczatku jako wade ale jak sie juz z tym czlek upora to przyjemnosc z jazdy jest duza).
Tak wiec Pawel - popraw te tory i trawe i juz sie bedzie fajnie jezdzic.

--- Cytat: "zbych" ---
Tak że nie zniechecaj się niektórymi nieprzychylnymi komentazami,bo ich autor na razie nic jeszcze na tym forum nam nie pokazał oprocz paru złośliwosci.

--- Koniec cytatu ---

hmmmmm......moze na forum nie robie nic, ale poza forum.... zreszta nie lubie sie chwalic, zainteresowani sprawa wiedza, ze sie udzielam, i to nie tylko w projektach zwiazanych z symkiem. Koniec o tym.

A, ze zawsze wale prosto z mostu co mnie "boli" - trudno, wielu sie to nie podoba...

Co zlego to nie ja.

Pozdrawiam
helmutt

guest1206:
Wziąłem się za poprawianie torów. Niestety, po "modernizacji" EP08 z pospiesznym krótko po wyjeździe z Czerwic (środkowa stacja magistrali) nagle zatrzymuje się, koła zaczynają kręcic się do tyłu. Po chwili lokomotywa "wchodzi" w wagony i komunikat "ep08-007 at NULL track". Co jest grane?!

youBy:
dwa tory się pokrywają, musisz jeden z nich usunąć

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej