Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Trasa Strzęsowiec-Karpice
mati319:
Ok przepraszam masz racje to byla moja baza. Dość mocno ją rozbudowałem
Wydać ta moja zaktualizowaną paczkę?
I nadal pozostaje najważniejszy problem jak poradzić sobie z tymi eventami w SDR19?
AtapiCl:
--- Cytat: mati319 w 28 Kwietnia 2008, 20:46:01 ---Ok przepraszam masz racje to byla moja baza. Dość mocno ją rozbudowałem
Wydać ta moja zaktualizowaną paczkę?
I nadal pozostaje najważniejszy problem jak poradzić sobie z tymi eventami w SDR19?
--- Koniec cytatu ---
Ja mimo wszystko czegoś tu nie rozumiem. Skoro poradziłeś sobie z błędami scenerii, taboru itp. to powinieneś sobie poradzić z eventami. Pokombinuj i zadziała...
guest1206:
Abstrahuјąc od bieżącej dyskusji: każdy kto nie ma ściągniętej paczki z ostatnią wersją trasy (ze scenerią SDR19.scn), a chciałby ją mieć, może ją pobrać stąd: http://www.eu07.pl/userfiles/strzesowiec.zip
--- Cytuj ---Przy SDR18 były błędy track>500. Autor ZCTP nie poprawiał tego
--- Koniec cytatu ---
Poprawiłem ten błąd dzięki Tobie, @Mariusz1970.
@mati319, co do tych błędów z eventami, to wygląda jakbyś miał plik SDR19.scn z nowej wersji trasy a pozostałe pliki "towarzyszące" (np. s-c-k/SDR46.scm; s-c-k/trakcja.inc) były ze starszej wersji. Ściągnij paczkę z linku powyżej i powinno być OK.
mati319:
dzięki Paweł-1987 trasa z twojego linka działa bez problemu
Burtek:
W trasie jest trochę błędów. Jadąc trasą na początku jest Vmax=160, później jest Vmax=120 następnie
jak dobrze pamiętam Vmax=140 i później znowu Vmax=120 i przy tym ostatnim jest błąd ponieważ (bynajmniej u mnie) jadać 100 km/h pociąg wykoleja się. Nie wiem czy u wszystkich też.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej