Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Ilośc FPS

<< < (6/9) > >>

Turbokibel:

--- Cytuj ---Czy zawsze miałeś takie fps? Czy Ci ostatnio spadły? Może po prostu już więcej się z tego komputera nie da wycisnąć. Starsze, wolniejsze pamięci od @LosBananos, starsza płyta główna. Może być, że ATI Radeon lepiej sobie radzi od Twojej Nvidii. Na tym wszystkim może się zebrać trochę fps mniej. Jeśli masz możliwość przetestowania na Windowsie 7 to spróbuj, może to coś da
--- Koniec cytatu ---
Zawsze to nie wiem bo maSzynę zainstalowałem jakieś miesiąc temu , wcześniej grałem w Train Simulator 2016 itp ( ponad 60fps stałe ) , GTA V ( nie spada poniżej 30 fps , rzadko jest 30 fps. ) CS:GO ( 120-160 fps )

bolek:
Radeony 7xxx były raczej konkurencją GTX 6xx, przy czym 560 ti wydajnościowo wypada o wiele lepiej od 7770 (w benchmarkach jest jakieś 30-35% szybsza).

Jutro przetestuję na "sprzęcie rezerwowym" (i3 3220, 6GB RAM, R7770 2BG i Win 10, dysk HDD 1TB) i zobaczymy jak to wyjdzie.

Turbokibel:
I jakbyś mógł podać FPS w :
- kabinie
- trasie
- po kliknięciu F4 ( na zewnątrz np jak sprzęga się wagony )
Dziękuję

Edit: jakbyś mógł to pokombinuj z multisamplingiem , antyaliasingiem, dynamiclight, maxtexturesize . Bo bardzo zależy mi żeby Maszyna działała porządnie

Edit 2: LosBananos ma słabszą grafikę ode mnie procek ten sam I mniej RAMu tylko że DDR3  I ma ponad połowę więcej fps niż ja , lecz ma win 7 , a ja win 10, może dlatego .

bolek:
To ja jeszcze zapytam tak: jakie macie monitory i na jakich gracie rozdzielczościach? pewnie masz monitor full HD, a kolega @LosBananos może mieć np. monitor HD 720p.

Bendrej:

--- Cytat: Turbokibel w 02 Stycznia 2019, 20:26:11 ---
--- Cytuj ---Czy zawsze miałeś takie fps? Czy Ci ostatnio spadły? Może po prostu już więcej się z tego komputera nie da wycisnąć. Starsze, wolniejsze pamięci od @LosBananos, starsza płyta główna. Może być, że ATI Radeon lepiej sobie radzi od Twojej Nvidii. Na tym wszystkim może się zebrać trochę fps mniej. Jeśli masz możliwość przetestowania na Windowsie 7 to spróbuj, może to coś da
--- Koniec cytatu ---
Zawsze to nie wiem bo maSzynę zainstalowałem jakieś miesiąc temu , wcześniej grałem w Train Simulator 2016 itp ( ponad 60fps stałe ) , GTA V ( nie spada poniżej 30 fps , rzadko jest 30 fps. ) CS:GO ( 120-160 fps )

--- Koniec cytatu ---
To z CS:GO mnie trochę ździwiło. Grywałem trochę w tą grę i u mnie stosunek ilości fps MaSzynie do ilości fps w CS:GO był zdecydowanie większy niż u Ciebie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej