Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Ilośc FPS

<< < (4/9) > >>

bolek:
Format nic nie da, lepiej użyj programy do oczyszczania komputera z różnych śmieci, np. CCleaner, a przed tym wciśnij po prostu ctrl+alt+del i sprawdź obciążenie CPU, RAM i HDD, sprawdź wszystkie programy uruchamiające się razem z windowsem i działające w tle. Możliwe że coś Ci ostro zamula system.

Bendrej:
Zmniejszenie rozdzielczości da Ci trochę fps. Tak się zastanawiam nad pamięcią @LosBananos ma podobną specyfikację, ale ma DDR3, Ty masz DDR2, które może działa na niskim taktowaniu? Ostatnio miałem taki komputer, który zamulał, a jak się okazało nie wiem czemu w biosie miał ustawioną wartość minimalną :D

+ to co Ci wcześniej koledzy powiedzieli, czy coś Ci w tle nie obciąża kompa

Turbokibel:
Jestem już po formacie Windowsa 10 ( tylko dysk C ) MaSzynę mam na dysku D , jak narazie żadnego efektu , sprawdzę w Biosie .

Bendrej:
Najpierw sprawdź w menedżerze zadań -> wydajność -> pamięć jaką masz ustawioną, potem sprawdź w necie parametry swojego modelu aby wiedzieć na jakiej maksymalnie może działać.

bolek:
Sprawdź jeszcze w eu07.ini parametry dynamiclights i anisotropicfiltering. Jak masz ustawione odpowiednio na 7 i 8, ustaw oba na 2.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej