Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Poszukujemy osób do współpracy

(1/2) > >>

Szociu:
Cześć,
poszukujemy osób do współpracy na zasadach komercyjnych przy ukończeniu scenerii do stacjonarnego symulatora korzystającego z MaSzyny. Projekt obejmuje ok. 100km realnej linii ze Śląska do woj. świętokrzyskiego.
Na ten moment potrzebujemy osób do:
-wstawiania roślinności i budynków w oparciu o zdjęcia satelitarne
-obróbki modelu terenu wygenerowanego z danych geodezyjnych o wysokiej roździelczości
-modelowania obiektów i przygotowania tekstur.

Wynagrodzenie do ustalenia w rozmowie, osoby zainteresowane proszę o PW lub wiadomość w tym wątku, mile widziane portfolio.
Screeny na zachętę :)

Balaclava:
Zapraszam bardzo serdecznie do pomocy, modeli od groma a ja sam nie dam rady :) A cel jest szczytny!

Sawi:
Większość raczej tworzy tabor niż domki, więc nie jestem pewien czy takie portfolio tez jest brane pod uwagę.

jageer:
Jeżeli w jakiś sposób materiały typu plan schematyczny itp mogą pomóc (nie z semaforka), to proszę pisać jakie stacje itp.... w tym zakresie mogę pomóc

Szociu:

--- Cytat: Sawi w 23 Grudnia 2018, 20:34:44 ---Większość raczej tworzy tabor niż domki, więc nie jestem pewien czy takie portfolio tez jest brane pod uwagę.

--- Koniec cytatu ---
Jak najbardziej, jak ktoś sobie da radę z lokomotywą to i z domem. ;-)
Nie ukrywam, że najpilniej potrzebne są też osoby do obróbki terenu i wstawiania roślinności obeznane ze skryptami.
EDIT:
Dodaję mały screen z MaSzyny na zachętę :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej