Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

LEW EL2 - kolej kopalniana

<< < (20/22) > >>

przecicinek:

--- Cytat: Jaco w 27 Lutego 2023, 11:27:24 ---Rozumiem jednak, że trzymasz się modelu z Konina?

--- Koniec cytatu ---
Raczej tak, bo jednak te wersje są mi najbliższe, ale jeżeli znajdę czas, chęci i odpowiednią ilość materiałów do referencji, nie widzę przeszkód by również stworzyć wersję z innych niż konińskich czy tureckich zakładów.

przecicinek:
Witam wszystkich zainteresowanych ;D Projekt nie leży, ale z różnych powodów muszę zrobić chwilową przerwę od prac. Postaram się wrócić do dłubania nad krokodylkiem w drugiej połowie miesiąca.

loko:
Czy jakieś materiały są potrzebne do dalszych prac? Jeśli tak to co konkretnie?

przecicinek:
Mały update. Pracę trwają, choć zwolniły tempa. Niestety wolny czas to zasób, o którego pokłady ciężko :( Obecnie nadal dłubię nad wózkiem, t.j. ogarniam jego topologię i robię wstępną UV-mapę do tekstur, czyli w zasadzie nie ma nic wartego pokazania na ten moment.

--- Cytat: loko w 18 Marca 2023, 22:51:57 ---Czy jakieś materiały są potrzebne do dalszych prac? Jeśli tak to co konkretnie?

--- Koniec cytatu ---
Wydaję mi się że nie, większość rzeczy, które są potrzebne do kontynuowania prac posiadam. Jedynie jeżeli ktoś miałby dokładniejsze plany, czy rzuty ramy pudła lub też generalnie jakiekolwiek dokładniejsze rysunki techniczne krokodylka, to śmiało zapraszam do wysyłania.

przecicinek:
Dzień dobry, może ktoś czekał, może nie, ale oto powstała dziś paszcza krokodylka, czy tam inne pudło ;D

Trochę pozostaje jeszcze tu do zrobienia, ale jestem całkiem zadowolony z tego, jak posunęły się prace na tę chwilę. Tak, wiem, że poszczególne jednostki różnią się wyglądem pudła, jednak dojście do jednej klarownej wersji jest niemożliwe, ponieważ każde El2 to w zasadzie coś innego, biorąc pod uwagę detale i wykonanie poszczególnych elementów. Więc utworzyłem lekki miszmasz tego, co widziałem na przeróżnych planach oraz zdjęciach i będę trzymał się takiej filozofii w dalszych etapach prac ;]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej