Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Gwiazdy...

<< < (2/8) > >>

eu43:

--- Cytat: "Marcin_EU" ---Aktualnie niebo jest na zasadzie skyboxa (wlasciwie to jest bardziej skysphere), czyli tekstura otoczenia to jest 6 tekstur (dol, gora, lewo, prawo, przyd, tyl). Mozna tam wrzucic co sie chce, wiec rowniez i gwiazdy.
--- Koniec cytatu ---

Czyli takie duże pudło z teksturami nieba, w którym jest cała sceneria? Jeżeli tak, to dało by się do tej tekstury dodać białe kropki?

Marcin_EU:

--- Cytat: "eu43" ---
--- Cytat: "Marcin_EU" ---Aktualnie niebo jest na zasadzie skyboxa (wlasciwie to jest bardziej skysphere), czyli tekstura otoczenia to jest 6 tekstur (dol, gora, lewo, prawo, przyd, tyl). Mozna tam wrzucic co sie chce, wiec rowniez i gwiazdy.
--- Koniec cytatu ---

Czyli takie duże pudło z teksturami nieba, w którym jest cała sceneria? Jeżeli tak, to dało by się do tej tekstury dodać białe kropki?
--- Koniec cytatu ---

Trzeba najpierw zrobic taka teksture nocy (aktualnie jest dylko dla dnia i w dodatku brzydka), jak ktos zrobi to bedzie :)

eu43:
Może wyjść w nocy na podwórko i zrobić aparatem cyfrowym zdjęcie?

eu43:
Tylko że ja nie mam aparatu cyfrowego... A może ktoś inny by się tym zajmie?

|andy|:

--- Cytat: "eu43" ---Tylko że ja nie mam aparatu cyfrowego... A może ktoś inny by się tym zajmie?
--- Koniec cytatu ---

A wyjdzie taki zdjęcie? W mieście jest jasno (światło odbija się od budynków,  latarnie świecą itp.), a nie wiem czy ktoś będzie miał ochotę jeździć po jakichś polach w nocy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej