Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Gwiazdy...
eu43:
Byłbym wdzięczny, gdybyś mi ją przesłał na tomekzdebel@poczta.onet.pl .
Mutopompka:
--- Cytat: "Paweł-1987" ---Najpierw musiałbym mieć jakieś konto na serwerze.
Jeśli ktoś ma trochę wolnego miejsca na takim koncie WWW, to mogę mu te zdjęcia wysłać na maila.
--- Koniec cytatu ---
Nie musisz mieć konta na serwerku! Wystarczy takie fotki uploadnąć na www.imageshack.us (tam zdjęcia nie znikają) :)
Potem wklejasz na forum linka jako THUMBINAL1 i jest cacy!
Tu masz przykład mojego pulpitu:
Wklejony jako thumbinal jest mały na forum i po kliknięciu na niego masz go w całej okazałości. Stosuje się je m. in. dlatego, że:
1. Czasem rozwali wątek (poszerza posta, który staje się "nieczytelny")
2. Nie każdy ma szybkie łącze, więc jeśli nie chce, to nie klikam, a post ładuje mi sie szybko, zamiast ładowac obrazek np 900kB umieszczony jako zwykły obraz.
Sierakowiczanin:
Czy "Bob Buduje Park" to dobra strategia(nawiasem)?hihih
jaroslaw-maciejewski:
--- Cytuj ---Hmm.... niedługo ktoś wpadnie na pomysł, żeby za oknami przelatywały komety albo meteory :]
--- Koniec cytatu ---
To chyba musiałby być pociąg-rakieta bo musiałby jeździć w kosmosie. Polecam zrobienie jeszcze spadających gwiazd, czarnych dziur, itd.
--- Cytuj ---Ja bym wolal skaczace kroliczki przez tory. A moze sie jednego rozjedzie i na pasztecik przerobi.
--- Koniec cytatu ---
A to ciekawe, jak można króliczki rozjechać jak lok przejedzie przez nie, ale polecam przejazd po krowach idących po niezamkniętym przejeździe.
Pozdrawiam
eu43:
--- Cytat: "jaroslaw-maciejewski" ---
--- Cytuj ---Hmm.... niedługo ktoś wpadnie na pomysł, żeby za oknami przelatywały komety albo meteory :]
--- Koniec cytatu ---
To chyba musiałby być pociąg-rakieta bo musiałby jeździć w kosmosie. Polecam zrobienie jeszcze spadających gwiazd, czarnych dziur, itd.
--- Cytuj ---Ja bym wolal skaczace kroliczki przez tory. A moze sie jednego rozjedzie i na pasztecik przerobi.
--- Koniec cytatu ---
A to ciekawe, jak można króliczki rozjechać jak lok przejedzie przez nie, ale polecam przejazd po krowach idących po niezamkniętym przejeździe.
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Halo, halo... to jest post o gwiazdach.
P.S. Ale sadyści ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej