Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Nasypy

<< < (2/4) > >>

uetam:

--- Cytat: "Marcin_EU" ---
PS
Ciakawe ile czasu uplynie zanim jakis fanboy zmajstruje pojedynczego screena pokazujacego cale miasto na pagorkach coby mi pokazac ze mam isc precz z moimi herezjami i w symku jedynie sluszne sa trasy wyssane z palca ;)
--- Koniec cytatu ---

Moja wina ze u mnie cale miasta i stacja sa na plaskim terenie? Nie ma tutaj gorek ;-)

Marcin Czapnik (Techniks):

--- Cytat: "Mateu" ---
No to po co pytales?
--- Koniec cytatu ---

A czy ja się o coś pytałem?

--- Cytat: "Mateu" ---Jesli ktos ma w zamysle zrobienie traski z nasypami to ją zrobi, nie martw się o to.
--- Koniec cytatu ---

Skąd wiesz? Może nikt do tej pory nie wpadł na to żeby zrobić nasypy?

Marcin: dzięki za zrozumienie i rzeczową odpowiedź :)

slimson:
Ta wlasnie. Nasypy to cos czego brakowalo. Nie wnikam ze dopiero przedwczoraj nauczylem sie korzystac ze skryptow do tworzenia takowych.
W ogole nie wnikam ze robienie miasta jest kompletnie nierealne. Jedyne co to mozna zrobic wielkie wiochy :) Gdzies ten klimat ucieka tylko nie wiem gdzie.
Techniks : czy bylbys chetny pomoc w tworzeniu czegos realnego do symka??

Marcin Czapnik (Techniks):

--- Cytat: "slimson" ---Ta wlasnie. Nasypy to cos czego brakowalo. Nie wnikam ze dopiero przedwczoraj nauczylem sie korzystac ze skryptow do tworzenia takowych.
W ogole nie wnikam ze robienie miasta jest kompletnie nierealne. Jedyne co to mozna zrobic wielkie wiochy :) Gdzies ten klimat ucieka tylko nie wiem gdzie.
--- Koniec cytatu ---

Jasne. Zależy tylko o jaką pomoc chodzi. Mogę np. robić fotki na tekstury, napisz czego potrzebujesz. Mój zasięg to 3miasto. Jeśli natomiast chodzi o tworzenie tras to kiedyś próbowałem i zrobiłem nawet jakieś kółeczko, ale nie da się ukryć, że potrzeba do tego dużo zapału a ja nie mam go za wiele.

uetam:

--- Cytat: "Marcin Czapnik (Techniks)" ---
--- Cytat: "slimson" ---Ta wlasnie. Nasypy to cos czego brakowalo. Nie wnikam ze dopiero przedwczoraj nauczylem sie korzystac ze skryptow do tworzenia takowych.
--- Koniec cytatu ---

Jasne. Zależy tylko o jaką pomoc chodzi. Mogę np. robić fotki na tekstury, napisz czego potrzebujesz. Mój zasięg to 3miasto. Jeśli natomiast chodzi o tworzenie tras to kiedyś próbowałem i zrobiłem nawet jakieś kółeczko, ale nie da się ukryć, że potrzeba do tego dużo zapału a ja nie mam go za wiele.
--- Koniec cytatu ---

Potrzeba Slimsonowi fotek dworca gl w Gdansku...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej