Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

SU45 - uszkodzenie lokomotywy

<< < (11/17) > >>

matt3991:
Dzisiaj już prawie udało mi się przejechać Całkowo v.2 bez uszkodzenia lokomotywy (obroty wyższe niż 1000 tylko przez 1-2 minuty przy ruszaniu) i tylko z kilkuminutowymi opóźnieniami.
Natomiast przytrafiło mi się coś innego, mianowicie nagle w trakcie jazdy lokomotywa zgasła i przy próbie ponownego jej uruchomienia obroty podchodzą na 250, ale rozruch nie łapie. Próbowałem wyłączyć pompy, baterię i uruchamiać od nowa na postoju, ale niestety nic z tego. Ktoś coś wie na ten temat?

kacperek754:
Ten sam problem przydarzył mi się kilka razy jednak po kilku minutach prób udało mi się uruchomić

Carmelovy:
Właśnie jechałem na Całkowiev2 osobowym z Janiszewa do Jarkawek. W Całkowie silnik zgasł na amen, zapalona kontrolka uszkodzenia. Schłodziłem ją i próbowałem uruchomić ponownie ale daremnie. Ani razu podczas jazdy temperatura cieczy chłodzącej nie przekroczyła 80 stopni oraz ani razu nie zaświeciła się kontrolka uszkodzenia lokomotywy. Maksymalnie 10 pozycja a i tak uszkodzenie mimo, że termometry nie wskazywały zbyt wysokiej temperatury.

Stele:
A gdzie dat? Bez tego nie sprawdzimy czy to przegrzanie czy coś w exe nie tak.

Carmelovy:
Dat? Plik lokomotywy którą prowadziłem?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej