Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Przedstawienie procesu twórczego na Facebooku

<< < (10/18) > >>

MaciejZ:
Jasne, ja rozumiem, też mam swoje obowiązki, ale wierzę, że jest parę zaufanych osób, z którymi można byłoby się podzielić dbaniem o fanpage. Na początku wszystko pięknie, sam chętnie zaglądałem, dziś natomiast zaglądam sporadycznie i tylko po to, żeby pocałować wirtualną klamkę. Sklecenie interesującego posta co drugi, trzeci dzień z jakimś screenshotem zajmuje maksymalnie 10-15 minut.

carmel4a:
@_MK_EU7 Trochę nie rozumiem o co chodzi. Masz się czym dzielić, to wrzucaj to tu. Z tego co widzę, jak jakiś dev ma się czym chwalić, to dość szybko trafia to na fanpage. Jak nie ma co wrzucić, to nie wrzucamy, a że tworzenie zawartości trwa.. no cóż.

Stele:
Dostęp ma przynajmniej 5 osób z różnych środowisk.

MaciejZ:
Relację z fanami można budować na tym co mamy, a mamy naprawdę sporo rzeczy, którymi można się chwalić. Nie mówię o tym, że muszą być publikowane same fajerwerki, elfy, gamy, impulsy i realistyczne dwustukilometrowe trasy. Jeśli chodzi o twórczość w maszynie, tu akurat jestem wyrozumiały, bo wiem ile czasu i pracy trzeba włożyć w stworzenie choćby drobnego dodatku (nie wspominając o pojazdach czy trasach). Tym bardziej można załamać ręce, skoro dostęp ma 5 osób i nikt z tym nic nie robi.

carmel4a:
Ale co byś chciał na tym FB? Losowe screeny? W sumie można wrzucać, ale z tego co wiem istnieje już taka grupa na FB, nie wiem po co powielać coś co istnieje. Teraz to widzę jako takie newsy z tego co się dzieje. Ja się dzieje, sa posty, jak się nie dzieje, to ich nie ma. Przynajmniej nie ma spamu, jak ktoś chce spam screenów, to ma inną grupe na FB.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej