Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Przedstawienie procesu twórczego na Facebooku

<< < (4/18) > >>

guest23436:
Dziś na FP Maszyny został wstawiony film przedstawiający pracę nad teksturą lokomotywy EP09 - 032. Jeśli będzie zainteresowanie mogę stworzyć podobny film, przedstawiający stworzenie tekstury lokomotywy od A do Z.

https://www.youtube.com/watch?v=wMET5GrReik

mareczek:
Praca nad nowymi trąbkami (spasowanie to istna mordęga...)

I jeszcze mam pytanie. Znajomy maszynista podrzuca sprawę sprężarki. Jednostki od nr 1114 mają sprężarki wysokoobrotowe, natomiast obecnie w Maszynie prawie wszystkie jednostki (czy nr 112, czy 1542) mają jedne dźwięki z 6ba/bII i tam mamy zwykłą (klasyczną) tłokową. Nie ma problemu aby wydzielić i przypisać inne mmd pod dane jednostki, tylko nie wiem jak nazwać pliki mmd pod numery od 1114? Np. "6baII-2"?

Stele:
To na końcu to rzymska liczba z oznaczeniem wersji. I-knorr, II-classic, IV-szara kabina. Trójka to musiał być jakiś unoff. Możesz zapełnić. Tylko to kolejna seria mmdków, których już jest masa. :/

AtapiCl:
Brakuje jeszcze V dla wersji ze statycznymi przetwornicami i srubowymi sprezarkami ;)

mareczek:

--- Cytat: Stele w 29 Kwietnia 2018, 22:59:00 ---To na końcu to rzymska liczba z oznaczeniem wersji. I-knorr, II-classic, IV-szara kabina. Trójka to musiał być jakiś unoff. Możesz zapełnić. Tylko to kolejna seria mmdków, których już jest masa. :/

--- Koniec cytatu ---
Mmd doszły póki co tylko dwie, bo powyżej 1114 mamy same ledowe. Lepsze, że tablice kierunkowe się namnożyły...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej