Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EP09 (104E)

<< < (15/17) > >>

Bart:
a nie prościej było mnie zapytać na GG? :)

Tomcio:
Witam

--- Cytat: "Bart" ---a nie prościej było mnie zapytać na GG? :)
--- Koniec cytatu ---

Z calym szacunkiem dla Was wszystkich ale jesli ktos w sprawie Nebuli pyta na forum to przynajmniej wszyscy widza ze jest zainteresowanie tematem.

Jesli zaczna dopytywac na GG to znow powiecie ze nikt sie tym nie interesuje i ma wszystko gleboko i namietnie. Pytajac w sposob jawny moze przestaniecie sie klucic o duperele i zobaczycie ze jest wielu chetnych do pomocy tylko ze widzac jak sie klucicie miedzy soba wola sie w to nie mieszac, no bo po co maja tracic nerwy.

Obraziliscie sie jeden na drugiego i przekrzykujecie sie kto ma to glebiej w d... Przeciez nie o to chodzi byscie byli wrogami, tylko o to byscie swoja wiedze wykozystali w ten sposob by mogli cieszyc sie inni. Nie wszyscy potrafia tworzyc jak Wy. Ludzi potrafiacych i znajacych sie na programowaniu tez napewno jest troche. Nie zrazajcie Ich do projektu. Co wam da wyzywanie jeden drugiego?

Poswieccie niewielki czas dla stworzenia symulatora lub chociaz dla opisania tego co juz jest w jakim by to nie bylo stanie. Jesli nie chcecie dalej kontynuowac tego co juz zrobiliscie przekazcie to innym co chca. Ludzi na tym forum laczy jedno. Milosc do taboru kolejowego. I niech tak zostanie. Ten czas ktory macie poswiecic na klutnie poswieccie dla Nebuli.

Pozdrawiam
Tomcio

bve2:

--- Cytat: "piotrek-" ---gdybym miał mozliwosci, to chetnie bym zaja sę tym kodem, chocby edytrem
ale jak znam tylko podstawy c++, to do czego mam sie rwać?
ale chętnie je zobacze
... szukam ich dalej
--- Koniec cytatu ---

Prosze tu masz linkhttp://svn.berlios.de/viewcvs/eu07/
Milego ogladania zycze...

EP08_015:
Czarna magią... totalnie nic z tego nie kapuje no cóż zycze powodzenia tym wszystkim, którzy się za to zabiorą. Ja mam tylko cyfraka i służe pomocą tylko w sensie zrobienia zdjęć.

piotrek-:
mozna tam sciagnąć jakos cały folder?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej