Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Zawsze problemy
Union Pacific:
Symulator nigdy u mnie nie dzialal dobrze. Poczawszy od "Mechanika" , kiedy udalo sie przejechac testowa trase z jednym przystankiem....od tamtej pory poprzez wszystkie systemy operacyjne, kilka roznych komputerow, po wersje 18....po prostu "wisi", klawisze nie dzialaja.... od kilkunastu lat probuje i chyba po prostu juz sie poddam.
MasterYoda:
Spróbuj uruchomić jeszcze raz. Później wrzuć log.txt errors.txt i dokładną konfiguracje Twojego komputera.
hanys:
--- Cytat: Union Pacific w 17 Lutego 2018, 04:39:21 ---Symulator nigdy u mnie nie dzialal dobrze. Poczawszy od "Mechanika" , kiedy udalo sie przejechac testowa trase z jednym przystankiem....od tamtej pory poprzez wszystkie systemy operacyjne, kilka roznych komputerow, po wersje 18....po prostu "wisi", klawisze nie dzialaja.... od kilkunastu lat probuje i chyba po prostu juz sie poddam.
--- Koniec cytatu ---
Skoro MaSzyna u Ciebie nigdy nie działała to dlaczego wcześniej nie pisałeś na forum? Zarejestrowałeś się dopiero 15 lutego br. Tak więc aby rozwiązać twój problem najpierw dostarcz podstawowe informacje do rozwiązania problemu. Skoro przez tyle lat nic ci nie działa tak więc obstawiam, że masz jakiś komputer prehistoryczny.
bosman_hel:
U mnie na l053 wywala wyłącznik szybki i nie mgoę go uruchomić. Nie wiem co jest grane.
Piotr93:
Załącz log.txt
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej