Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Sceneria na podstawie realistycznej.

(1/6) > >>

koszowy:
Witam. Jako iż nie umiem robić rzeczy do Maszyny chciałem spróbować zrobić scenerię Koszalin - Mielno. Nie jestem dobry z Rainsted ani z trasopisarstwa. Czy ktoś chciałby spróbować zrobić taką scenerię? Mogę przesłać materiały na np. Dworzec PKP.

Właśnie do WBT wrzuciłem rsf z ubiegłego roku z linią do Mielna. W skład wchodzi linia 402: Koszalin - Mścice i 427 Mścice - Mielno. Jest to dodatek do leżącej w tym samym wątku linii 202 by danniel&ja.

Balaclava:
Na tworzenie trasy się nie piszę (mam rozgrzebaną swoją), ale zdjęcia zrób śmiało, to modele będe mógł stuknąć.

koszowy:
Zapomniałem dodać że będzie jeździć tam również SN61 jako sceneria retro, a na stacji w Koszalinie by mogła być SP42-260 z BHP i jakieś En57. A zwykła trasa będzie  z pociągiem TLK i towarowym (ET22+40 Eaos) stojącymi na stacji w Koszalinie. Jak są jakieś uwagi do planu to proszę pisać na które chętnie odpowiem :)
Jeśli nie da się konwertować to robimy trasę z SN61-183 v2 to nowe.Na dworcu w Koszalinie jak będę to zrobię zdjęcia też peronów ( w MaSzynie będą stać tam pasażerowie i pasażerki ) Na bocznicach jakieś EAOSY ( to normalka w Koszalinie ) I 2 EZT podpięte do siebie np.SPOTY. Gdy czekamy na odjazd przyjeżdża IC z EPoką na czele.Gdy wracamy z Mielna to odjeżdża REGIO EN57.
Plany planami, dużo planuje a mało robię. :P

DjSon231:
Koszalin - Mielno? Takiej linii w D29 nie ma nawet. Mielno leży w Warmińsko-mazurskim, czyli "trochę" daleko, dodatkowo Mielno leży na linii kolejowej rozebranej przez czerwonych, więc będą niemałe problemy z odtworzeniem nasypu. Jakby tego było mało, pomiędzy Mielnem, a Koszalinem jest kilka linii kolejowych. Chyba nikt na to się nie będzie pisał, ale może? Tak czy siak, zachęcam.

Przemekm:
Chodzi o Mielno w Zachodniopomorskim nad morzem z jednej i nad jeziorem Jamno z drugiej strony. To Mielno w którym parę lat temu Krzysio jadł zupę z miski. Jest tam ruch szynobusów tylko w sezonie letnim a trasa z Koszalina wiedzie przez Mścice.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej