Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MD Zajączkowo
Sawi:
Cóż @Kacu póki co milczy, więc chyba zostanie na razie zmodyfikować ten plejn.
Dróżnik Wiór:
Bardzo potrzebowałbym, by znalazł się chętny do lekkiego przepracowania tej części fiata, a także jednego elementu przy SU45 (model 301D-1). Jest z nim związana w symulatorze jedynie tekstura SU45-079, którą też bym poprawił. Miałbym na ten model dwie następne. Bez tej poprawki nie mogę ich skończyć.
Od fiatów i innych lokomotyw zrobiłem sobie małą odskocznię. W trakcie prac malarskich oliwkowa poczta, wagon Pdn 0018171-9 ze Szczecina. W załączeniu wagon widać za fiatem. Moje fiaty otrzymały też nowe reflektory, wyglądające bardziej naturalnie.
Dróżnik Wiór:
Otrzymałem do poprawy od EP08_015 tekstury sputników. Prace idą niezbyt szybko, ale trwają i są już na dobrej drodze. Są to maszyny starsze, eksponaty z muzeów kolejowych. A skoro są stare, mają element jaki rodzi u mnie pytanie. Otóż na boku lokomotywy znajdują się dwa małe drzwi. Na teksturach są umieszczone po obu stronach lokomotywy. Tymczasem prawdą jest, iż znajdowały się tylko na jednym boku. Wiek toś, po jakiej stronie się powinny znaleźć?
W załączeniu prawie gotowa ET21-1, w barwach z pierwszej połowy lat 90-tych (nie zawsze była brązowa).
Jaco:
O jakie drzwi Ci chodzi? Jeśli kabinowe, to każda kabina w ET21 miała dwoje drzwi. BTW, Twój pierwowzór ma inne reflektory, a tak na prawdę ten egzemplarz to nie jest ET21-1. Pisałem kiedyś o tym.
Dróżnik Wiór:
Chodzi o małe drzwi na boku lokomotywy, zdjęcie w załączeniu.
Z reflektorami nie wiem co zrobić, model nie ma takich wiader. To, że maszyna udaje inną, może komplikuje problem opisania jej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej