Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Pobieranie aktualizacji z repozytorium.

(1/3) > >>

AntoniS:
Witam,

w jaki sposób można pobrać poprawione pliki scenerii z repozytorium? - konkretnie chodzi mi o scenerię "Drawinowo", bo w wersji pobranej wraz z paczką 17.08 we wrześniu są błędy, a na repo są poprawki wykonane przez Steele'a i według opisu działa.

Pytam, bo próbując zrobić to w sposób domyślny, czyli klikając w dany plik można jedynie podglądnąć jego zawartość. Opcja zapisu elementu docelowego prowadzi do zapisu strony jako takiej, a nie pliku...

Jeżeli gdzieś już  jest opisany sposób pobierania z repozytorium pojedynczych, zaktualizowanych plików, to przepraszam za dublowanie tematów - niestety ja nie znalazłem.

Z góry będę wdzięczny za jakąś pomoc!

szogun:
Zobacz czy możesz się zalogować na eu07.pl/svn/pctga. Może od czasu jak repo jest publiczne da się tam zalogować, spróbować można. Jak nie to wychodzi że tylko userzy z uprawnieniami do edytowania repozytorium mogą tam wejść.

Piotr93:
To nadal jest dla mających dostęp, drawinowo jest na stronie autora programu Raindsted tutaj:
http://rainsted.com/warsztat/Drawinowo/

AtapiCl:
Ktos nie wlaczyl w opcjach websvn opcji pobierania plain text ;)

Tomnord15:
Czy będzie możliwość żeby to włączyć? Do niedawna @Stele prowadził dzienne paczki różnicowe i można było sobie wszystko ładnie aktualizować. Teraz tego nie ma i  nie ma jak.

Ra to wprowadził, ja tylko promowałem. ;) @Stele

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej