Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
[tex]Projekt brutto PKPC
defiler:
W trakcie sklejania tekstury wysłużonych Eaosów:
MR6:
Wiem że tytuł to tytuł ale czy zamierzasz może jednak dołożyć jakieś węglarki w malowaniach prywaciarzy?
defiler:
Na razie chcę wykonać ze 40 Eaosów PKP CARGO, które będą wyglądały podobnie jak na screenie. Dodatkowo wpadłem na pomysł: Gotowa lista wypisów ze składami do scenerii. Szybka i wygodna metoda na wymianę składów według własnego uznania.
Ctrl+C/Ctrl+V i gotowe. Przykładowo, ET22-761 z wahadłem ładownych Eaosów 3200t na haku.
Co do prywatnych wagonów, jeżeli znajdą się materiały, to czemu nie? Warunkiem jest, aby wagon był wysłużony (zacieki, rdza itp.).
MR6:
Z pełnym szacunkiem, ale czy podołasz takiej ilosci tekstur? I druga sprawa jak rozwiązać sprawe ich testów? Danie naraz 40 easów do testów jest złym pomysłem bo betatester będzie miał problem z wylistowaniem błędów przy takiej ilosci tekstur, jeśli w ogóle będzie na tyle wytrwały by tyle tekstur przetestować. Mimo to powodzenia w pracach ;).
defiler:
Nie wiem czy podołam, zobaczymy :) Na razie taki jest plan. Jeżeli natomiast chodzi o testy, wydaje mi się że nie będzie to aż tak kłopotliwe. Betatester odpali cały skład, przejrzy niczym rewident i tyle. Powinno wystarczyć chyba. Błędy wystarczy notować po kolei, od lokomotywy do końca składu, bez modyfikacji jego kolejności (wpisu do scn).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej