Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Wstęp do linii nr 7
michalos22:
jeśli ktoś chce jakieś informacje odnośnie linii nr 12, tzn od tarczyna do Skierniewic to mogę pomóc :)
scyzor77:
Fajnie by było jak by ktoś tę scenerię chciał dokończyć/poprawić, bo przydała by się jakaś nowa sceneria realistyczna. Podczas prac nad tą scenerią największą zagadką była bocznica w zawadówce (teren zamknięty terminala paliwowego) ale z racji zmiany zawodu miałem okazję tam być i zobaczyć układ torowy.
wysek44:
--- Cytat: Zuger w 10 Września 2017, 12:06:12 ---Sam autor, czyli Jamal obiektów niestety nie tworzył, a więc trzeba najpierw wiedzieć, kto to wszystko wymodelował ;-)
--- Koniec cytatu ---
Jest opcja, by to sprawdzić, kto był autorem. Niestety nie mam Trainza na kompie, ani zainstalowanej samej trasy z dodatkami, by móc zobaczyć, kto to był. W configach jest wszystko opisane.
Wiem jedno, że autorem części dodatków jest niejaki @Konstruktor. Udziela się z tego co pamiętam na stronie LKK Team (Lubelski Klub Kolejarzy), a i @Bart też coś kiedyś dłubał przy scenerii Lublina, przez co podzielił się swą twórczością na tamtym forum (lokomotywownią Lublin m.in.)
KrisMK:
Bardzo mnie ciekawi jak wygląda sprawa realności tej olbrzymiej scenerii,ciekawe czy wszystkie wymiary i łuki są zachowane,szczególnie na SŁce Pilawa-Łuków,gdzie nie ma dostępnego w internecie cabviewa. Jeśli autor ma tak bardzo zaawansowany stan prac torowych to prosiłbym o jakieś screeny,np stacji Pilawa.
Stele:
Przeciez masz rsf i scm. Mozesz sobie pobrac i poogladac oraz pomierzyc luki. :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej