Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Drezyna lekka typu Dl2
Piotrek:
--- Cytat: "PEKAP" ---Czy w modelu nie brakuje przypadkiem zbiornika na paliwo?
--- Koniec cytatu ---
Zbiornik jest za oparciem siedzenia, ma pojemność 10l. Brakuje tylko nawrotnika (nie wiem gdzie jest i jak wygląda). Jeśli ktoś kiedyś jechał motorem typu Junak, Komar itp. to wie, że dźwignia zmiany biegów po zmianie biegu wraca na swoje położenie, ale tutaj niestety nie dało się tego zastosować.
Bartek:
Proponuję dodać drezynkę (o ile nie będzie dalszych zmian i jest już wg autora ukończona) do paczki całościowej wraz z konieczną modyfikacją pliku dynamic.dat.
Oczywiście mogę pomóc w kompletowaniu paczki, testowaniu itd.
DAWIDW_PKP:
Wrzucilem wpis zamiast SM03 w Manewrowie1 i jak wlaczam start i wybieram ta trase to nie ma tam zadnego skladu do prowadzenia, taka sama sytuacja w mocznikach (zamiast En57)
Prosze o pomoc
OczeQ:
--- Cytat: "DAWIDW_PKP" ---Wrzucilem wpis zamiast SM03 w Manewrowie1 i jak wlaczam start i wybieram ta trase to nie ma tam zadnego skladu do prowadzenia, taka sama sytuacja w mocznikach (zamiast En57)
Prosze o pomoc
--- Koniec cytatu ---
wpis dobry????
doklepałes co trzeba w dynamic.dat ?????
--- Cytat: "DAWIDW_PKP" ---Wrzucilem wpis zamiast SM03 w Manewrowie1 i jak wlaczam start i wybieram ta trase to nie ma tam zadnego skladu do prowadzenia, taka sama sytuacja w mocznikach (zamiast En57)
Prosze o pomoc
--- Koniec cytatu ---
A wkleiłeś do texture-mini obrazek drezyny?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej