Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Projekt Kołobrzeg
Winger:
Oczywiscie ze sie da, dziure w scianie tez lyzka wywiercisz, ale nie lepiej wiertarki uzyc?
Wciaz czekam na screena z rzutem z gory.
piotpal:
To ja może skończę tą rozmowę, pisząc że używam także jeta. Jest dla mnie podstawą i przepraszam, że go nie uzględniłem (w tym miejscu głęboki ukłon dla twórcy jeta) w moim ostatnim poście.
eumaniak:
Coś mi się wydaje, że kręcisz. Tak, sam nie umiem tworzyć tras ale za pomocą tego forum uczę się podstaw, z jakiego oprogramowania korzystać itp. Tak więc jeżeli ty myślisz że to łatwe, mylisz się. Tak samo uważałem ja, jednak gdy wziołem się za to odrazu zrezygnowałem bo to dla mnie za trudne i nie znam podstaw. To tyle co chciałem przekazać.
piotpal:
Witam! Dlugo sie nie odzywalem, ale mialem sesje i projekt zostal chwilowo wstrzymany. Ponizej dolaczam screnny ze stacji Kolobrzeg (oczywiscie fikcyjna i nie piszcie ze w rzeczywistosci wyglada inaczej). Mam tylko pytanie: mam bardziej skupic sie na manewrach i czy milej widziana bylaby jakas dluzsza trasa.
Aha, i nie ma sieci poniewaz chce wprowadzic rozklad 1985/1986, a wtedy elektryfikacja nie dotarla do Kolobrzegu.
EP08_015:
A jakimi pojazdami wtedy prowadzono pociagi? Chyba nie same SN61 :)
Innych w symku nie mamy :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej