Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Zapytanie o EXE
koko123:
Dziękuje za szybką odpowiedź,rozjaśniło mi to trochę sytuacje. A z tym tarniowem, Dziwnie zachowuje się AI, jedzie za szybko i wykoleja się przesyłam log txt i error txt. (Z kiedyś więc data wygenerowania nie jest z ostatnich dni ale nic od tego czasu nie pobierałem i jechałem tą trasą 3 razy i za każdym razem było to samo.)
Krzysiek626:
--- Cytat: koko123 w 08 Lipca 2017, 22:44:35 ---Ale co zmienia jak się wybierze to EXE po prawej stronie rainsteda a co jeśli nic się nie wybierze czym się to różni.
--- Koniec cytatu ---
Opisanie tego na forum uwazam za niemozliwe. Szczegolnie w sytuacji kiedy tak jak Ty, odbiorca nie jest za bardzo obeznany z komputerowymi tematami. Jedyna fajna droga poznania tych zawilosci, to gdyby ktos wytlumaczyl na Twoim komputerze co i jak. Samemu, to dluga droga do wiedzy.
koko123:
I co z tym tarniowem ?
Krzysiek626:
Masz tak za.kazdym razem na Tarniowie? Pojedyncze wysypy na exe ktore sam posiadasz zdarzaly sie na kazdej scenereii.
koko123:
Za każdym razem co prawda jechałem tą scenerią tylko 3 razy ale za każdym razem pojawiał się ten problem, czemu tak się dzieje ? Zależy mi na tej scenerii ponieważ gdy mam czasami mało czasu to sceneria ta jest idealna, bo ma krótkie misje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej