Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Potrzeba zdjęć na teksturę ES64U4 IC

(1/3) > >>

MR6:
Witam, potrzebujemy zdjęć na teksturę dowolnego numeru  ES64U4 husarza ale w barwach ICC(zwykłych), dobrze by było gdyby udało się uchwycić zapalone czerwone ledy.

defiler:
Jeśli sam się nie wybierzesz z aparatem i nie zrobisz, to raczej mała szansa, że ktoś Ci się pofatyguje. Już to przerabiałem nie raz. W moich rejonach jeszcze nie widziałem takiego elektryka. Z IC jezdza EP07,EU07,EP08,EP09. Gdzie można takiego taurusa spotkac?

MR6:
Ja odpadam bo mieszkam na takich peryferiach co tylko spalinówki dojeżdżają a czasu niestety nie mam żeby wziąć auto i gnać do krakowa :/. Najłatwiej to taki chyba spotkać w Wawie, być może prowadzą Berlin-Warszawa, ale niech ktoś się bardziej obeznany wypowie.

Piotr93:
Mówiłeś że będziesz na Pomorzu, na EIC Sobieski do Wiednia i nazad jeździ husarz intercity, ale wszystkie są obecnie na różowe okleiny T-mobile super netu. Ja niestety nie mam możliwości zrobienia fotek. Dodatkowo możesz go spotkać na innych składach na pomorzu, lecz to rzadkość. Bardzie jeszcze na Berlin - Gdynia Express.

MR6:
rózowe nas nie interesują, tylko te zwykłe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej