Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 414

<< < (7/12) > >>

Balaclava:
Jest bardzo mało, właściwie to od ostatniego razu nic nie dorobiłem. Mam trochę na głowie i zapominam całkowicie o tym. Trzeba mnie regularnie poganiać, najlepiej codziennie pisać na PW to prędzej czy później będzie gotowe. Przepraszam za zwłokę :(

DjSon231:
Oferuję swoją pomoc w tworzeniu nadodrzanki od Pacholęt do Podjuch. Chodzi o układ torowy, semafory oraz perony. Jak będziesz chciał, możemy połączyć to wraz z moją linią 419 oraz 423.

Kubcio58:
Świetnie, bardzo chętnie przyjmę pomoc, bo zdecydowanie bardziej wolę tworzenie w 3Ds Max niż układnie torów w Rainsted. Jak najbardziej jestem za połączeniem Twojej scenerii z moją.

@Krzysiuup Festina lente - śpiesz się powoli. Proponuję powiesić przypominajkę nad biurkiem czy gdzieś ;-).

Stele:
U mnie przypominajki zasłaniają się wzajemnie i są nieczytelne od plam z rozlanej herbaty. :P
FPS najgorszy będzie przy stacjach węzłowych a nie w lesie raczej. Zwłaszcza jak w miarę monokulturowo sadzisz zielsko. Powodzenia!

CX MANIAK:
Witam.
Apropo Nadodrzanki, daaawno temu ktoś tę linię kleił. Mam nawet na komputerze kawałek który był udostępniony szerszemu ogółowi. Może dałoby się to wykorzystać?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej