Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Maszynowy Warsztat

<< < (2/30) > >>

hanys:
Widzę, że kolega ma wysokie okna, tak jak w mojej teksturze. W wysokich oknach jest jeden problem. We wnętrzu trzeba podnieść o kilkanaście cm ściankę obudowy prowadnic na zasłony.

DieselPower:
Faktycznie jest z tym problem. Czyli to będzie kolejny element do dostosowania? Tak dostosowane elementy można by było później zastosować w innych wagonach.

Stele:
Ładne gniazdo UIC tego typu mam zrobione dla Traxxa, wiec będzie to kwestia wydzielenia go do osobnego t3d i przygotowania dwóch wariantów klocków.
Resztę modyfikacji modelu zewnętrznego masz gotową. Kwestia sklejenia dobrych klocków z osobnych t3d paczki deweloperskiej. Ktoś już ci to opisywał. Wywietrzniki są razem z podwoziem, bo 111a zawsze mają taki sam układ dla elektryka/nawiewki niezależnie od podtypu wg moich informacji.

Za wnętrza: nawiewne okna niskie, nawiewne okna wysokie (Diesel), elektryczne okna wysokie Patryk) biorę się jak tylko ogarnę paczkę. Do miesiąca będziecie to mieć.

DieselPower:
Czas na małe zapowiedzi. 753 jest już na ukończeniu, pozostały już tylko detale. Prace nad drugim (ale za to wyjątkowym) bykiem już są rozpoczęte.

MR6:
Swietna robota. Jak chcesz to mam materiał na ciekawego byka więc chętnie ci go dam jeśli chcesz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej