Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Maszyniści w każdej kabinie lowpoly
Krzysiek626:
Plik ini urosnie nam nieco, jak widze obaj mamy ochote przypisac w nim mozliwosc wyboru wielu funkcji. Jednak o ile sam mam na to wielka ochote, to widzialbym nie edycje wpisow a raczej ptaszki w rainstedzie. Czy taka mozliwosc istnieje? Mam nadzieje ze tak. W kazdym razie taka funkcja startera powinna byc, jest latwiejsza w obsludze niz edycja pliku ini.
Stele:
Każdy parametr w ini może być kontrolowany z rainsteda. Kwestia dogadania się z Ra.
SKP:
Podczas symulacji i tak nie wchodzi się do "cudzej" kabiny, chodzi raczej o to, żeby mijany na szlaku lok miał jakąś obsadę. Modele są dość dobrej jakości (a nawet bardzo dobrej, jak na modele, które nie służą do oglądania z bliska). Moim zdaniem taka opcja w Rainstedzie ma taki sam sens, jak przełącznik, czy w kabinach ma leżeć Gazeta Wyborcza, czy Dziennik Gazeta Prawna...
EU40:
Skoro są głosy i przeciw ,,frankensteinom" w kabinach, to czemu miałoby takiej opcji nie być?
Co do ludków w Trainz, to wcale tak pięknie nie wyglądają. U nas niestety modele ludzi przypominają przeróbki w Paincie..
A może poprawmy jakość tych ludków i niech to będzie jeden skromny wzór, np. granatowe spodnie, granatowa kamizelka, biała długa koszula, granatowy krawat. Przynajmniej taki obrazek zapamiętałem z czasów kiedy maszynista szedł na ,, SŁUŻBĘ" a nie po prostu ,,do roboty".
MR6:
Jak narazie twój głos jest jedyny przeciw. Czy naprawdę specjalnie warto by taką funkcję robić dla jednej osoby?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej