Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Maszyniści w każdej kabinie lowpoly
Stele:
Jakiś argument czemu nie?
EU40:
Mi się te postaci wizualnie nie podobają i w mojej ocenie będą wizerunkowo psuć piękne modele. Ale to tylko moja skromna opinia.
A może opcja kto chce tych maszynistów, to niech zaznaczy kwadracik w starterze i po sprawie?
Stele:
Na upartego by się dało, ale wtedy zawsze miał byś wariant off, a wariant on byłby ucinany jako uszkodzona lampka. Jak bardzo będzie ci przeszkadzać, możesz sobie wywalić z t3d.
EU40:
W sumie racja. Fajnie byłoby, gdyby przy publikacji była o tym informacja co usunąć.
Mało uśmiechnięci ci ,,maszyniści". A ten z IC to raczej młodego konduktora przypomina..
RoboBatman:
Ja jestem za tym, żeby to wpis zmieniany od potrzeby użytkownika w pliku .ini (0-NIE, lub 1-TAK) (tam gdzie ustawia się rozdzielczość, czy jest włączone VBO etecera etecera) decydował, czy są figurki mecha w kabinie czy nie. Co do figurek -jestem ZA. W Trainzie jakoś mają figurki i nikomu to nie przeszkadza. Po drugie-na zdjęciach będzie to wyglądać realistycznej z kabinami low poly pod takim względem, że to nie maszynista duch prowadzi lokomotywę tylko widać mecha.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej