Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo v2.0 - wersja beta do testów

<< < (20/177) > >>

Krzysiek626:
Nie ma sie o co spierac. Nawet jesli beda druty, to teraz takie elementy sa pakowane do oddzielnych plikow. Mnie ta sceneria bardzo odpowiada bez drutow, jak beda, chetnie sprawdze i pojezdze. Chce jednak posiadac mozliwosc wyboru a takie stanowcze sprzeciwy temu nie sluza.

RoboBatman:
Ja jestem zdecydowanie na tak, ponieważ ja bardziej osobiście lubię trasy "z drutem" niż bez druta. Pozatym zawsze można dać kompromis w stylu: jedna sceneria o nazwie "Całkowo_v2_z_siecią" i drugie "Całkowo_v2_bez_sieci". Jeden dodatkowy plik .scm ze zdefiniowaną siecią trakcyjną czy jak to się nazywa, w mojej opinii raczej nie powiększy znacząco rozmiaru przyszłej ewentualnej paczki całościowej lub ewentualnego patcha z tą scenerią, gdyby okazała się wolna od wad.

Krzysiek626:
Z mojej poprzedniej wiadomosci mialo wynikac, ze widze wspolistnienie obydwu wersji, o ile ta z drutami powstanie.

Stele:
Ale panowie? O czym ta dyskusja? Autor robi scenerię spalinową. Jak ktoś chce druta, to niech sobie zrobi i wyda jako dodatek. O czym tu debatować?

Siecool:
Stele znakomicie to podsumował. Ja nie zamierzam robić sieci, bo aż tak zdolny jak dymus nie jestem i zajęłoby mi to lata, a z trudem znajduję czas, żeby choć przy tym co jest podłubać. A poza tym od początku idea zakładała scenerię bez druta. Oczywiście jak ktoś chce to nie widzę problemu, żeby dorobił sieć, ale sceneria nie była pod drut tworzona, więc mogą wyjść przy tej okazji gdzieniegdzie jakieś kwiatki.

--- Cytat: Matson w 07 Maja 2017, 11:42:25 ---Misja zdawczyA_mac, dostałem wjazd w perony i przelot w Macierzewie a powinno chyba brać na bok.
--- Koniec cytatu ---
Zgoda, powinno - pytanie, czemu nie wzięło. Masz loga?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej