Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo v2.0 - wersja beta do testów
ilysfm:
--- Cytat: spot57 w 09 Kwietnia 2024, 08:38:24 ---calkowo_v2_osoba_wil_dzien1
Specjalnie podjeżdżałem zarówno pod tarczę jak i pod wyjazdowy, mimo to wyjazd nie został podany.
https://eu07.pl/userfiles/30308/log.txt
--- Koniec cytatu ---
Potwierdzam, mam tak samo.
jack876:
Trzeba podjechać pod semafor TM 31
fuji8:
Przejechałem "calkowo_v2_zdawczyab_cal" w sumie do połowy i się poddałem w Paszkach Wielkich, ponieważ nie wiadomo co dalej trzeba było zrobić. Opis scenariusza to totalny bełkot i nic nie idzie z tego zrozumieć. Po odstawieniu węglarek na plac ładunkowy, przydałby się opis gdzie się następnie udać z krytymi. Ponadto wpis w scn odnosi się do rozkładu którego w ogóle nie ma w plikach na repo:
--- Kod: ---trainset calkowo_v2/rozklady_tow/TKS551091a jan_lok_tor9 20.0 0.0
--- Koniec kodu ---
fuji8:
"calkowo_v2_zdawczyb_paszw" w pełni przejezdny, z tym że mam dwie uwagi:
dopisałbym do opisu scenariusza jak mają wyglądać manewry w Paszkach wielkich, czyli - po zgodzie na manewry, wyjeżdżamy za semafor "B" za przejazd, zmieniamy zwrotnicę ręczną i otwieramy wykolejnicę, po zgodzie na manewry, podpinamy się pod skład, po otrzymaniu kolejnego komunikatu wyjeżdżamy składem za przejazd, znowu przestawiamy ręczną zwrotnicę i zamykamy wykolejnicę, po otrzymaniu kolejnego komunikatu wypychamy skład na tor obok pod semafor "E", odłączamy się, podjeżdżamy pod semafor "C", po otrzymaniu komunikatu, manewrujemy za przejazd, po otrzymaniu kolejnego komunikatu, robimy oblot składu za semafor "D" (należy podjechać pod sam semafor, jeśli nie dostaniemy od razu zgody na wyjazd za zwrotnicę), wyjeżdżamy za zwrotnicę, po otrzymaniu komunikatu podłączamy się pod skład i po otrzymaniu rozkładu wciskamy shift+1.
Ponadto, w Górkach szlabany się nie zamykają.
EP08_015:
Witam. Ja miałem taki przypadek w wilisiu. Chodzi o scenariusz wolisz osobowy a. Zmieniłem skład na bipy oraz loka na sp45. Po dojechaniu do wilisia i oblocie składu nie dało się podlaczyc loka z drugiej strony. Dociskałem loka do wagonów i nic insert nie chciał podlaczyc loka do wagonów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej